طغیان هواداران رم علیه مورینیو؛ دیگر بس است!
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ورزش 3 / هواداران رم پس از شکست مقابل جنوا عصبانیت خود از نمایش تیم در بازی امشب را نشان دادند.
در بازی هفته ششم سری A رم در ورزشگاه خانگی جنوا به میدان رفت که با نتیجه عجیب 4-1 شکست خورد.
رم این بازی را نامنظم آغاز کرد و دقیقه 5 گل خورد و تا پایان بازی نتوانست روی حرکات حریف مسلط شود.
آنها دقیقه 20 توسط برایان کریستانته به گل رسیدند اما یک گل دیگر در نیمه اول و دو هم در نیمه دوم دریافت کردند تا 3 امتیاز این بازی را از دست بدهند.
بازیکنان و کادرفنی رم این بازی را با ادای احترام به هوادارانی که برای بازی خارج از خانه همراه آنها بودند به پایان رساندند.
در پایان بازی، ژوزه مورینیو و بازیکنانش توسط هواداران رم فراخوانده شدند. طبق گزارش LaRoma24.it، مورینیو، بازیکنان و برخی از اعضای کادرفنی به نزدیکی جایگاه طرفداران رفتند اما با واکنش مناسبی مواجه نشدند.
هواداران به محض حضور بازیکنان و اعضای کادرفنی با سر دادن شعارهای "به ما احترام بگذارید"، "چند گل بزنید" و "این کارها بس است." به نمایش امشب تیمشان واکنش نشان دادند.
رم در 6 بازی فصل جاری سری A تنها 5 امتیاز به دست آورده و در حال حاضر در رده شانزدهم جدول سری A قرار دارد.
-
جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۲:۵۰:۴۷
-
۵۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1043085/