آموزش چوب سیب زمینی سرخ شده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / سیب زمینی ترد
نکاتی که باید به آنها توجه کرد:
سیب زمینی ها را به مدت طولانی نمی پزیم، به محض پخته شدن آن ها را صاف کرده و روی دستمال کاغذی می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. آن را خرد کنید تا توده ای در آن نباشد. برای له کردن هم می توانید از صافی سیمی استفاده کنید که در این صورت احتمال باقی ماندن ذره ای از سیب زمینی خام در آن صفر است. پوره سیب زمینی هنگام اضافه کردن نشاسته باید سرد باشد. خمیر کمی چسبنده می شود. یک قسمتش رو داخل کیسه خامه ای ریختم و قسمت دیگه رو توی کیسه بستنی پهن کردم و بعد از 30 دقیقه صبر کردن داخل بستنی ورقه ای برش زدم.
روغنی که سرخ می کنیم باید داغ باشد وگرنه روغن را جذب می کند.
بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود.
غذاها:
4 عدد سیب زمینی
4 قاشق غذاخوری نشاسته انباشته
نمک، فلفل، پاپریکا به مزه
روغن برای سرخ کردن
-
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸:۵۲
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1281490/