دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
خانه داری

کیک سیب وگردو؛ تلفیقی از طعم های بینظیر

کیک سیب وگردو؛ تلفیقی از طعم های بینظیر
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم شکر سفید ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱۶۰ گرم آرد ۱۹۰ گرم بازار دارچین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شکر قهوه ای 100 گرم
شکر سفید 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 160 گرم
آرد 190 گرم
بازار
دارچین یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
سیب متوسط رنده شده 2 عدد
گردوی خرد شده 150 تا 200 گرم
دمای فر گازی 180 و فر برقی 170
حدودا 50 دقیقا زمان میبره تا کیک پخته شه
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید.
اجازه بدین کامل خنک شه و بعد از قالب خارج کنین.


نظرات شما