آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ 2 عددشکر 110 گرم (نصف لیوان)آب پرتقال (یا شیر) 120 گرم (نصف لیوان)روغن مایع 80 گرم (1/3 لیوان)آرد سفید 150 گرم (1 لیوان)بیکینگ پودر 1 ق چ بازار رنده پوست پرتقال 1 ق چپودر کاکایٔو 2 ق غکرم پنیریآب پرتقال یا آب یا شیر 120 گرم (نصف لیوان)پودر ژلاتین🥄 15 گرم (1.5 ق غ)خامه صبحانه 200 گرمپنیر ماسکارپونه 200 گرمپودر قند یا شکر 3 تا 4 ق غرویهپودر ژله پرتقال 1 بستهآب جوش 1.5 لیوانهر نوع کیکی میشه ، من کیک پرتقالی کاکایٔویی درست کردم .
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video