آریا بانو - فرارو / چیز کیک یکی از انواع شیرینیهای مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامهای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیکها شیرینیهای بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوهای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه میشوند. چیز کیک را با دو روش پختن داخل فر و یا بدون نیاز به پختن و به صورت یخچالی آماده میکنند. چیز کیک زعفرانی نوعی چیز کیک بسیار خوشمزه است که از ترکیب مواد چیز کیک با زعفران تهیه میشود و طعمی جدید و متفاوت دارد. اگر به دنبال درست کردن کیکهای متفاوت و خوشمزه در منزل هستید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم طرز تهیه چیز کیک زعفرانی متفاوت و خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم، پس با ما همراه باشید. مواد لازم بیسکوییت ساقه طلایی: 1 بستهکره: 2 قاشق غذاخوری سرپرمواد لازم برای لایه میانیپنیر خامهای: 200 گرم بازار خامه صبحانه: 70 گرمزعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازمپودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری سرپرشکر: 2 قاشق غذاخوریپودر پسته: به میزان دلخواه طرز تهیه برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه ابتدا بیسکوییتهای ساقه طلایی را با گوشتکوب بکوبید یا با دستگاه آسیاب کاملا پوره کنید. کف قالب مورد نظرتان (ترجیحا کمربندی) کاغذ روغنی پهن کنید. پوره بیسکوییت را با کره آب شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. پوره بیکسوییت و کره را کف قالب بریزید و با دست خوب فشار بدهید تا منسجم شود. برای درست کردن لایه میانی کافی است پنیر خامهای، خامه صبحانه، زعفران دم کرده و شکر را داخل یک کاسه مناسب بریزید و حدودا 1 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری کاملا حل و شفاف شود. حالا ژلاتین آب شده را به مایه پنیری اضافه کنید و هم بزنید. مایه پنیری را روی لایه بیسکوییتی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. روی چیز کیک را با پودر پسته تزیین کنید. حالا قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا چیز کیک ببندد. در این مرحله چیز کیک زعفرانی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.