آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 100 گرم (1 بسته)
شکلات صبحانه 50 گرم (2 ق غ)
عسل یا پودر قند 1 تا 2 ق غ
شیر 40 تا 50 گرم (کمتر از 1/4 لیوان)
شکلات تخته ای 100 گرم
بازار 
بیسکویت رو پودر و له کردم. بهش شکلات صبحانه ، عسل اضافه کردم. حالا شیر رو کم کم ریختم. تا حالت خمیری لطیف بشه. بعد از خمیر به اندازه یک فندق یک کم بزرگتر برداشتم و توی دست گرد کردم. سایز و اندازه دست خودتونه.
بعد داخل شکلاتی که روی حرارت عیر مستقیم (بن ماری) آب کردم، غلتوندم. فقط شکلات گرم نباشه. و روی کاغذ روغنی گذاشتم که نچسبه و راحت جدا بشه. می تونید بعد از شکلات هم حتی توی پودر نارگیل، کنجد ، پودر پسته و... بغلتونید.
توی یخچال گذاشتم گذاشتم تا شکلات سفت بشه.