آریا بانو - آخرین خبر / درست کردنش نیم ساعتم طول نمیکشه
سه عدد سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده
نشاسته ذرت، 2قاشق غذا خوری سرپر
آرد سوخاری، دو 2قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، پاپریکا و پولبیبر
میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید.
بازار 
همه رو ترکیب و ورز بدید.
من هر کدوم رو 45 گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته، ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم، میتونید فقط پنیر بذارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت بذارید یخچال.
دوتا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.
هر توپک رو اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری یه دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه.
(میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید)
روغن سرخ کردنی رو بذارید داغ شه بعد توپک هارو توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید ک سرخ شن حرارت باید متوسط باشه.
روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست.
امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید.