چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
خانه داری

توپک سیب زمینی سوخاری؛ اسنکی خاص و به یاد ماندنی

توپک سیب زمینی سوخاری؛ اسنکی خاص و به یاد ماندنی
آریا بانو - آخرین خبر / درست کردنش نیم ساعتم طول نمی‌کشه سه عدد سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده نشاسته ذرت، ۲قاشق غذا خوری سرپر آرد سوخاری، دو ۲قاشق غذا خوری نمک، فلفل، ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / درست کردنش نیم ساعتم طول نمی‌کشه
سه عدد سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده
نشاسته ذرت، 2قاشق غذا خوری سرپر
آرد سوخاری، دو 2قاشق غذا خوری 
نمک، فلفل، پاپریکا و پولبیبر 
میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید.
بازار
همه رو ترکیب و ورز بدید. 
من هر کدوم رو 45 گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته، ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم، میتونید فقط پنیر بذارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت بذارید یخچال. 
دوتا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.
هر توپک رو اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری یه دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه.
(میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید)
روغن سرخ کردنی رو بذارید داغ شه بعد توپک هارو توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید ک سرخ شن حرارت باید متوسط باشه. 
روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست.
امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید.


نظرات شما