- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: پودر ژله در طعم دلخواه ۱ بسته پودر ژلاتین ۱ ق غ یا ۱۱ گرم گلوکز۲ ق غ پُر یا ۶۰ گرم آب سرد نصف لیوان بازار گلوکز برای کش اومدن پاستیل ...
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
پودر ژله در طعم دلخواه 1 بسته
پودر ژلاتین 1 ق غ یا 11 گرم
گلوکز2 ق غ پُر یا 60 گرم
آب سرد نصف لیوان
بازار ![]()
گلوکز برای کش اومدن پاستیل لازمه.
توی ظرف درب بسته تو یخچال حدودا یک هفته ماندگاری داره.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...