آریا بانو - آخرین خبر / کره 200 گرم
پودر قند 50 گرم
آرد 170 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
وانیل 1/2 ق چ
پودر هل 1 ق چ
بازار ![]()
کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند ،وانیل و هل مخلوط می کنیم و با همزن سه چهار دقیقه می زنیم
نشاسته ذرت رو به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن می زنیم
در آخر هم آرد الک شده رو به مواد اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه با همزن می زنیم تا نرم و لطیف بشه
می زاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 15 دقیقه