چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴
خانه داری

آموزش پخت شیرینی کره ای

آموزش پخت شیرینی کره ای
آریا بانو - آخرین خبر / کره ۲۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم آرد ۱۷۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ پودر هل ۱ ق چ بازار کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند ،وانیل و هل ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / کره 200 گرم
پودر قند 50 گرم
آرد 170 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
وانیل 1/2 ق چ
پودر هل 1 ق چ
بازار
کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند ،وانیل و هل مخلوط می کنیم و با همزن سه چهار دقیقه می زنیم
نشاسته ذرت رو به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن می زنیم
در آخر هم آرد الک شده رو به مواد اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه با همزن می زنیم تا نرم و لطیف بشه
می زاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 15 دقیقه


نظرات شما