آریا بانو - آخرین خبر / آرد 150 گرم
پودر قند 55گرم
نشاسته ذرت 25 گرم
شیر خشک نیدو یا قنادی 10 گرم
زعفران دمکرده 2 ق چ
پودر هل 1 ق مرباخوری
بازار 
بیکینگ پودر 1/4 ق چ
کره 100گرم
روغن مایع 25 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر پسته جهت تزیین
___
ابتدا پودر قند و کره حدود پنج دقیقه هم میزنیم سپس روغن مایع اضافه میکنیم و حدود 8 دقیقه هم میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه.
سپس زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران دمکرده اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه هم زدن نشاسته ذرت و شیر خشک الک شده اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم.غلظت مواد باید نه سفت و نه خیلی شی باشه و مناسب ماسوره زدن باشه.مواد در قیف ریخته و با ماسوره دلخواه در سینی فر پایپ میکنیم و با پودر پسته روی اون تزیین میکنیم.شیرینی رو در فر از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار میدیم که پخته بشه.