پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

رانی هلو، طعم شیرین تابستان در هر جرعه

رانی هلو، طعم شیرین تابستان در هر جرعه
آریا بانو - آخرین خبر /ابتدا هلو رو نگینی خورد میکنیم بعد بهش ۱ لیوان شکر و ۳ لیوان آب اضافه میکنیم میزاریم رو‌حرارت یه ربع تا بپزه کنی از تکه هارو کنار میزاریم بقیشو با ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /ابتدا هلو رو نگینی خورد میکنیم بعد بهش 1 لیوان شکر و 3 لیوان آب اضافه میکنیم میزاریم رو‌حرارت یه ربع تا بپزه کنی از تکه هارو کنار میزاریم بقیشو با گوشتکوب میکس میکنیم بقیه ی تکه هایی کنار گذاشتیمو بهش اضافه میکنیم
بازار


نظرات شما