جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

سوهان کنجدی، شیرینی سنتی ترکیبی از کنجد و کره

سوهان کنجدی، شیرینی سنتی ترکیبی از کنجد و کره
آریا بانو - آخرین خبر /شکر ۱ لیوان کنجد ۱ لیوان کره ۳۰ گرم شکر رو داخل تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید و بدون هم زدن بزارید تا کم کم ذوب و کاراملی بشه وقتی که شکر ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر /شکر 1 لیوان
کنجد 1 لیوان
کره 30 گرم
شکر رو داخل تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید و بدون هم زدن بزارید تا کم کم ذوب و کاراملی بشه
وقتی که شکر شروع به کاراملی شدن و قهوه‌ای شدن کرد باید اونو هم بزنید تا کارامل یکدست بشه
حالا کنجد رو به شکر کاراملی اضافه کنید و هم بزنید
کف یک تخته یا سینی فلزی رو چرب کنید مواد سوهان رو روی آن پخش کنید و به دلخواه خلال‌ بادام و پسته روی آن بریزید و‌با یک گوشتکوب سطح سوهان رو صاف و نازک کنید
به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بزارید تا سفت بشه
بازار


نظرات شما