- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / ذرت بخار پز شده سه لیوان کره ۳۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم ژامبون:۵ ورق بازار پنیر پیتزا مطهر : ۲۰۰ گرم سس مایونز چهار تا پنج قاشق نمک و فلفل سیاه و پودر سیر ...
آریا بانو - آخرین خبر / ذرت بخار پز شده سه لیوان
کره 30 گرم
قارچ: 200 گرم
ژامبون:5 ورق
بازار ![]()
پنیر پیتزا مطهر : 200 گرم
سس مایونز چهار تا پنج قاشق
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر آویشن
خوشمزگیش به پودر سیر و پودر آویشنه پس زیاد بریزین
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...