دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

ذرت مکزیکی، طعمی خاص و پرطرفدار

ذرت مکزیکی، طعمی خاص و پرطرفدار
آریا بانو - آخرین خبر / ذرت بخار پز شده سه لیوان کره ۳۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم ژامبون:۵ ورق بازار پنیر پیتزا مطهر : ۲۰۰ گرم سس مایونز چهار تا پنج قاشق نمک و فلفل سیاه و پودر سیر ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / ذرت بخار پز شده سه لیوان
کره 30 گرم
قارچ: 200 گرم
ژامبون:5 ورق
بازار
پنیر پیتزا مطهر : 200 گرم
سس مایونز چهار تا پنج قاشق 
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر آویشن
خوشمزگیش به پودر سیر و پودر آویشنه پس زیاد بریزین


نظرات شما