- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر /بلغور گندم ۲ لیوان سرخالی نخود یک لیوان سرخالی اسفناج ۷۰۰تا ۹۰۰ گرم نعناداغ دو ق غ پیاز دو عدد برای سرخ کردن سیر به میزان دلخواه برای سرخ کردن نمک و ...
آریا بانو - آخرین خبر /بلغور گندم 2 لیوان سرخالی
نخود یک لیوان سرخالی
اسفناج 700تا 900 گرم
نعناداغ دو ق غ
پیاز دو عدد برای سرخ کردن
سیر به میزان دلخواه برای سرخ کردن
نمک و زردچوبه
کشک 2.5لیوان
از شب قبل نخود و بلغور گندم رو خیس کنید
نخود رو جداگانه بپزید
بلغور گندم رو هم جدا بپزید تا به غلظت برسه
بازار ![]()
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...