آریا بانو - آخرین خبر / برای این پلو اعیونی پرملات نیاز دارین به
گوشت تازه ی بدون استخون 400 گرم
آلو 100 گرم
بازار 
قیصی 100 گرم
کشمش 100 گرم
برنج 4 پیمونه
بادوم هندی 120 گرم
هویج دوعدد رشته شده
زعفرون دم شده
ادویه (نمک و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین…)
سیر دو حبه
کره 100 گرم
پیاز یک عدد
واسه شروع پیاز و سیر رو توی کره تفت دادم و بهش گوشت ها رو اضافه کردم. ادویه و زعفرون زدم و آب ریختم و اجازه دادم گوشت بپزه. تو همین فاصله برنجم رو آبکش میکنم.
واسه مواد میانی، هویج رو توی کره تفت دادم و بهش قیصی و آلو و کشمش و بادوم هندی اضافه کردم. ادویه و آبلیمو زدم و گوشت های پخته رو بهمراه یک ملاقه آب گوشت اضافه کردم، مواد میانی «شاه پلو » آمادست.
تمام سطح شاه پلو تهدیگ هست، کف و دیواره ی شاه پلو رو چرب کردم و نون لواش چیدم .لایه لایه برنج آبکش شده رو بهمراه مواد میانی شاه پلو ریختم و فشرده کردم و روش زعفرون ریختم و اجازه دادم 45 دقیقه دم بکشه.
نکته ی مهم: روی سطح برنج هم در واقع باید نون بذاریم و بره تو فر تا تمام دور تا دورش تهدیگ باشه اما من میخواستم روی گاز درست کنم ، پس دیگه روشو نون نذاشتم.
این پلو مخلوط بی نظیر آمادست. امیدوارم درستش کنین و لذت طعم بهشتی شو بچشین.