چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
خانه داری

آموزش یک غذای افغانستانی خوشمزه

آموزش یک غذای افغانستانی خوشمزه
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: بادمجون ۴ عدد گوجه ۸ عدد سیر ۵ حبه پیاز ۱ عدد ماست چکیده ۴ ق غ خ بازار نعنا ۱ ق چ خ نمک و فلفل جعفری اول بادمجونارو ورقه ای خرد میکنیم و ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
بادمجون 4 عدد
گوجه 8 عدد
سیر 5 حبه
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 4 ق غ خ
بازار
نعنا 1 ق چ خ
نمک و فلفل
جعفری 
اول بادمجونارو ورقه ای خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم. 
گوجه هامونو پوستشو میگیریم و 5 تاشو ریز خرد میکنیم و داخل تابه با روغن و نمک و فلفل و پاپریکا تفت میدیم تا کاملا بپزه و سسی بشه.
3 تا دونه از سیر روهم تفت میدیم و باهاش ترکیب میکنیم و روش از بادمجونای سرخ شده و 3 تا گوجه باقی مونده رو ورقه شده و پیاز حلقه شده قرار میدیم، درشو می‌ذاریم و یکربع میپزن تا کاملا له بشن.
بعدم به ماست چکیده با 2 تا دونه سیر و نعنا خشک و نمک و فلفل میزنیم و تو ظرف سرو یه لایه ماست می‌ذاریم. پخشش میکنیم روش یه لایه مواد و دوباره ماست و مواد و در آخر با جعفری خرد شده تزئیتش میکنیم و تمام.


نظرات شما