آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
آرد قنادی 100 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
پودر قهوه 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 6 عدد
شکر 150 گرم
شیر 70 گرم
روغن 60 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
فر رو روی درجه 175 درجه سانتی گراد روشن کن که گرم شه و کف سینی مورد نظر رو کاغذ روغنی بنداز قالب من 30 در 40 هستش
سفیده و زرده رو جدا کن
سفیده ها رور با همزن بزن تا کف کنه بعد کم کم 100 گرم از شکر رو اضافه کن و بزن تا سفیده ها سفت بشن.
توی ظرف دیگه 50 گرم شکر رو به زرده ها اضافه کن و بزن بعد شیر روغن و وانیل رو اضافه کن و بعد آرد پودر کاکائو و پودر قهوه رو الک کن و با سرعت کم هم بزن
یک سوم از از سفیده رو به زرده اضافه کن و آروم مخلوط کن کن بعد بقیه سفیده رو اضافه کن و مخلوط کن
این مرحله زیاد نباید هم بزنید در حد اینکه سفیده یکدست بشه کافیه مواد رو توی سینی بریز و روشو صاف کن حدود 13-14 دقیقه داخل فر بپزه
بعد خارج کردن سینی از فر بزار ده دقیقه گرمای اولیه رو از دست بده و بعد آروم برعکسش کن و کاغذ روغنی رو از روی رولت جدا کن و رولت رو روی کاغذ جدید قرار بده و با کاغذ جدید به دور بدون خامه رولش کن که شکل بگیره بعد دوباره بازش کن که خامه کشی کنیم
حالا خامه قنادی و پودر قهوه رو با همزن فرم بده، نون رولت رو باز کن، خامه رو روش پخش کن
حالا رول کن و دورش سلفون بپیچ بزار 3 ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره
حالا برشهای 2-3 سانتی بزن و با خامه و دونه قهوه تزیین کن نوش جان
بازار ![]()