- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر /نون روغنی یا همون اَردَک مواد لازم؛آرد ۳۰۰ گرم،خمیر مایه ۵ گرم،شکر ۲۵ گرم،زردچوبه ۳ گرم،نمک ۴ گرم،شیر ۲۰۰ گرم،روغن ۳ ق غ مواد خشک رو ترکیب میکنیم،بعد ...
آریا بانو - آخرین خبر /نون روغنی یا همون اَردَک
مواد لازم؛آرد 300 گرم،خمیر مایه 5 گرم،شکر 25 گرم،زردچوبه 3 گرم،نمک 4 گرم،شیر 200 گرم،روغن 3 ق غ
مواد خشک رو ترکیب میکنیم،بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم حسابی ورز میدیم.به خمیر استراحت میدیم تا حجم بگیره
بازار ![]()
بعد پف خمیرو میگیریم و چونه میگیریم ازش
به چونه ها ده دقیقه استراحت میدیم
بعد از ده دقیقه چونه هارو باز میکنیم با وردنه
و برش می زنیم طبق تصویر
بعد داخل روغ داغ سرخشون میکنیم
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...