شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
خانه داری

یک عصرانه دلپذیر شهریوری با کیک توت فرنگی

یک عصرانه دلپذیر شهریوری با کیک توت فرنگی
آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان ماست ۱/۲ لیوان روغن ۳/۴ لیوان بکینگ پودر ۲ ق چ بازار وانیل ۱/۲ ق چ توت فرنگی ۴-۵ عدد برای بین‌ کیک برای روی ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1/2 لیوان
روغن 3/4 لیوان
بکینگ پودر 2 ق چ
بازار
وانیل 1/2 ق چ
توت فرنگی 4-5 عدد برای بین‌ کیک
برای روی کیک
توت فرنگی 6-7 عدد
گردو 30 گرم
پودر قند 1 ق م
سایز قالب 20 یا 23 (من از قالب 20 سانتی استفاده کردم)
طرز تهیه
تخم مرغ،شکر و‌ وانیل رو با دور تند 2-3 دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره.
بعد روغن و‌ ماست رو اضافه کنید و‌ در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر رو طی 2 مرحله روی مواد الک کنید و‌ با دور کند در حد یکدست شدن هم بزنید.
کف قالب رو‌ چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید و نصف بیشتر مایه کیک رو‌ داخل قالب بریزید، برش های توت فرنگی رو روش بزارید و بقیه مایه کیک رو بریزید.
برای روی کیک توت فرنگی خرد شده، گردو و‌ پودر قند رو مخلوط کنید و روی مایه کیک بریزید.
قالب رو تو فر گرم شده با دمای 180 درجه 50-60 دقیقه بزارید تا کیک بپزه.
بعد از پخت نیم ساعت صبر کنید بعد کیک رو از قالب خارج کنید.


نظرات شما