آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
سردست گوساله 700 گرم
قلوه گاه بره 300 گرم
پیاز رنده شده آب گرفته 200 گرم
قارچ 100 گرم
مغز گردو 100گرم
بازار 
سس خردل 25 گرم
کره یخ زده 30 گرم
2گرم فلفل سیاه
2گرم فلفل قرمز
13گرم نمک
همه مواد به جز کره رو با هم مخلوط میکنیمو بعد از چرخ گوشت رد میکنیم بعد کره یخ زده رو توش رنده میکنیم و ورز میدیم خمیر اماده شده رو یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم .و بعد چونه ها با وزن دلخواه درست کنید من 100 گرمی زدم (120 تا 160 گرم میتونید چونه کنید )
ولی تعداد برگری ک تو کلیپ گفتم برگرهای 100 گرمی منظورمه
چونه ها رو حتما تو دستتون ضربه ایی بزنید تا هواگیری بشه و بعد پلاستیک بزارید و قالب بزنید و حتما حداقل 2-3 ساعت تو فریزر بزارید بعد سرخ کنید