دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴
خانه داری

پلو میگو ؛ برای عاشقان غذای دریایی

پلو میگو ؛ برای عاشقان غذای دریایی
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:__میگو به میزان لازم__نمک، فلفل سیاه پاپریکا، پودر سیر__زعفران دم شده__کره ۳ ق غ خ__روغن ۲ ق غ خ__۱ ق غ خ رب انار__رب گوجه__۱ عدد پیاز ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:__میگو به میزان لازم__نمک، فلفل سیاه پاپریکا، پودر سیر__زعفران دم شده__کره 3 ق غ خ__روغن 2 ق غ خ__1 ق غ خ رب انار__رب گوجه__1 عدد پیاز نگیی خورد شده__1/3 پیمانه آب جوش__1 حبه سیر رنده شده__خلال پسته__جعفری خورد شده____طرز تهیه:__میگوهای پاک شده رو با ادویه و زعفرون خوب مخلوط کن و توی کره و روغن سرخشون کن هر طرف 3 دقیقه سرخ بشه کافیه وگرنه خشک میشن میگوها.__بعد از روغن جذاشون کن و توی همون روغن پیازارو تفت بده یکم که طلایی شدن بهش نمک، رب گوجه و رب انار رو اضافه کن بعد که رنگ رب باز شد بهش آب جوش رو اضافه کن به غلظتی که توی ویدیو میبینی میگو هارو بهش اضافه کن و بعد از 5 دقیقه که تمامی مواد با هم ترکیب شدن و پختن از رو حرارت بردار و بهش خلال پسته بزن.__دیگه موقع سرو کنار یه پلو خوشمزه بچین و روشم جعفری خورد شده بریز و تمام


نظرات شما