- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / نکات مهم : ۱-از پیاز سفید و درشت استفاده کنید .__۲-برای هر یک لیتر آب ۱۵گرم نمک و ۲ گرم زردچوبه بزنید .__۳-برش های پیاز یکدست و یک اندازه باشه ...
آریا بانو - آخرین خبر / نکات مهم : 1-از پیاز سفید و درشت استفاده کنید .__2-برای هر یک لیتر آب 15گرم نمک و 2 گرم زردچوبه بزنید .__3-برش های پیاز یکدست و یک اندازه باشه __4-پیاز هارو چند دقیقه بجوشونید تا شفاف و شیشه ای بشن __5-موقعی که تو روغن داغ ریختید با چنگال از هم بازشون کنید .__4-به محض این که آماده شد سریع از روغن خارج کنید.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...