دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه سالاد ماکارونی؛ یک نوستالژی خوشمزه همیشه محبوب

طرز تهیه سالاد ماکارونی؛ یک نوستالژی خوشمزه همیشه محبوب
آریا بانو - برترین ها / سالاد ماکارونی جزو غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ای است که در انتخاب مواد اولیه آن تا حدودی دستمان باز است به این دلیل که مواد لازم برای سالاد ماکارونی ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / سالاد ماکارونی جزو غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ای است که در انتخاب مواد اولیه آن تا حدودی دستمان باز است به این دلیل که مواد لازم برای سالاد ماکارونی تا حدودی می تواند با توجه به سلیقه شما و میهمانتان تغییر کند.
سالاد ماکارونی جزو غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ای است که در انتخاب مواد اولیه آن تا حدودی دستمان باز است به این دلیل که مواد لازم برای سالاد ماکارونی تا حدودی می تواند با توجه به سلیقه شما و میهمانتان تغییر کند. بدون مقدمه می رویم سراغ آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی که یک پیشنهاد غذای ساده نونی است.
مواد لازم برای سالاد ماکارونی
روغن زیتون یک قاشق چای خوری
ماکارونی شکلی یک بسته
خیارشور 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 400 گرم
نخود فرنگی 400 گرم
هویج 2 عدد متوسط
کالباس 150 گرم
لیمو ترش 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 700 گرم
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارانی ساده
برای تهیه سالاد ماکارانی، ابتدا داخل قابلمه‌ای مناسب با مقدار ماکارونی‌ها، آب را بجوشانید و پس از رسیدن آب به جوش، مقداری از روغن را به آن افزوده و مخلوط کنید.
حدود یک قاشق غذاخوری نمک را به آبی که در حال جوش است افزوده و هم بزنید و حالا ماکارونی‌های سالاد را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملاً بپزد.
در حین پخت ماکارانی، خیار شور، فلفل دلمه‌ای و هویج را بشویید و سپس آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید، کالباس را نیز نگینی خرد کرده و هویج‌ها را هم با رنده متوسط رنده کنید.
برای تهیه سس سالاد ماکارونی رستورانی در یک ظرف مناسب، ابتدا مقداری سس مایونز را ریخته و سپس با استفاده از همزن یا چنگال آن را تا حدی رقیق کنید. سپس به این سس، فلفل سیاه و قرمز، نمک، آب لیمو ترش، و روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تمام مواد به‌طور یکدست باهم ترکیب شوند.
پس از اینکه ماکارونی‌ها پخته شده و آب آنها را به‌طور کامل آب‌کشی کردید، آنها را در ظرفی که قصد دارید سالاد را تهیه کنید، ریخته و آماده نمایید.
سپس تمام مواد از جمله خیارشور، کالباس، فلفل دلمه‌ای، هویج رنده شده، نخود فرنگی، ذرت، و سس سالاد ماکارونی را به ظرفی که ماکارونی های آبکش شده را در آن قرار داده‌اید، افزوده و با دقت کامل مخلوط کنید.
بدلیل اینکه ما طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون را آموزش میدهیم، در مواد لازم سالاد ماکارونی از ژامبون استفاده کرده‌ایم، شما می توانید از دستور تهیه های دیگر مثل طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی یا مرغ و ... هم استفاده کنید.
سالاد ماکارونی آماده را به مدت حدود یک یا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد خنک شود. سپس می‌توانید آن را با افزودن گوجه و زیتون تزیین و سرو کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر شدن سالاد ماکارونی
برای آنکه سالاد ماکارونی مجلسی شما طعم رستورانی به خود بگیرد:
1_ می‌توانید در تهیه سس سالاد از ترکیب سس و ماست استفاده کرده و ادویه‌هایی نظیر آویشن، پودر سیر، و پودر زیره را به آن اضافه کنید. این ادویه‌ها به سس طعمی خاص و خوشمزه می‌بخشند.
2_ برای خوشمزه شدن طعم سالاد ماکارونی شما می توانید در مرحله جوشیدن ماکارونی، به آن نمک، روغن و آب لیمو بیافزایید، همچنین می‌توانید پس از آبکش کردن ماکارونی، می‌توانید روغن یا آب لیمو به آن اضافه کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود و طعم آن بهبود یابد.
3_ سالاد را به مدت بیشتری در یخچال نگه داشته تا سس به خورد دیگر مواد رفته و طعم غذا بهبود یابد. حتی می توانید سالاد ماکارونی را یک روز قبل آماده کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید، اما نیم ساعت قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد و به آن کمی سس و برگ‌های لطیف سبزیجات خوشمزه بیافزایید.
4_ برای تهیه یک سالاد ماکارونی نرم و خوشمزه در انتخاب فرم ماکارونی دقت کنید، ماکارونی پیچ پیچی (فوزیلی، ریگاتونی و غیره) بهترین گزینه است زیرا سبب نرمی و خوشمزگی و جذابیت ظاهر سالاد ماکارونی می شود.
5_ به زمان پخت ماکارونی دقت کنید زیرا اگر ماکارونی برای مدت زمان طولانی روی اجاق بماند نرم خواهد شد یا اگر خیلی زود آن را بردارید همچنان سفت و نپخته می‌ماند.
6_ بهترین ادویه های سالاد ماکارونی، می‌تواند شامل آویشن، سبزیجات خشک شده مثل شوید و البته فلفل سیاه باشد.
7_ زمان اضافه کردن سس به سالاد ماکارونی زمانیست که خیلی سرد نشده باشد، دو سوم از سس را وقتی هنوز مواد سالاد گرم است به آن اضافه کنید و بقیه سس را قبل از سرو اضافه کنید.
8_ از گوجه‌گیلاسی نیز می‌توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید تا طعم تازگی و انرژی را به غذا افزوده و آن را زیباتر کنید.
9_ درون سالاد ماکارونی می‌توانید سبزیجات رنگارنگ مانند هویج، نخود فرنگی، ذرت و فلفل دلمه‌ای بریزید، برای متنوع کردن سالادتان می‌توانید برخی از سبزیجات را حتی کبابی یا برشته کنید تا طعم فوق‌العاده‌ و متفاوتی را تجربه کنید.
10_ یکی از رازهای خوشمزگی سالاد ماکارونی تازه بودن مواد غذایی آن است پس بهتر است از سبزیجات تازه به جای سبزیجات منجمد استفاده کنید.
11_ ماکارونی یا پاستا تمایل جذب سریع رطوبت سالاد را دارند و باعث خشک شدن سالاد می‌شود. برای حفظ نرمی سالاد ماکارونی و حفظ ترطیب و تازگی سالاد می‌توانید مقدار کمی روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا سالاد شما بهتر و خوشمزه‌تر شود.
12_ برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی‌ها به یکدیگر، حین پخت آنها را با استفاده از یک قاشق به آرامی مخلوط کنید.
13_ برای داشتن یک سالاد ماکارونی خوشمزه با ظاهری زیبا و جذاب، مواد سالاد را با هم به آرامی ترکیب کنید تا ماکارونی‌ها له نشده و همه بخش‌ها به طور یکنواخت پوشش داده شوند و همه ترکیبات با هم تراکم یابند.
14_ در تهیه سالاد ماکارونی اگر از سس خانگی استفاده می‌کنید، حتما آن را قبل از اضافه کردن به سالاد خوب هم بزنید و از سس‌هایی که در آن سرکه بالزامیک وجود دارد برای سالاد ماکارونی استفاده نکنید زیرا رنگ قهوه‌ای به غذا می‌دهد.
15_ استفاده از چند فلفل دلمه رنگی به جای یک فلفل دلمه نه تنها تنوع رنگی به سالاد می‌دهد بلکه طعم و ظاهر آن را بهبود می‌بخشد.
پ
-->


نظرات شما