دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
زنان جهان

پیروزی تیم هندبال زنان اروگوئه مقابل ایران در جام ریاست فدراسیون جهانی

پیروزی تیم هندبال زنان اروگوئه مقابل ایران در جام ریاست فدراسیون جهانی
آریا بانو - تیم ملی هندبال بانوان ایران در سومین بازی خود در جام ریاست فدراسیون جهانی مقابل اروگوئه نتیجه را واگذار کرد.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تیم ملی هندبال بانوان ایران در سومین بازی خود در جام ریاست فدراسیون جهانی مقابل اروگوئه نتیجه را واگذار کرد.

آریا بانو


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، در ادامه بیست و هفتمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی زنان جهان 2025 که به میزبانی آلمان و هلند برگزار می شود، امروز تیم ملی هندبال بانوان ایران از ساعت 16:00 به وقت تهران به مصاف اروگوئه رفت.
اروگوئه در این دیدار توانست در پایان با نتیجه 27 - 16 برنده زمین لقب بگیرد.
تیم ملی هندبال بانوان ایران در جام رئیس فدراسیون بین المللی در گروه نخست قرار گرفته بود و بعد از رویارویی با کرواسی و پاراگوئه، امروز آخرین دیدار خود را در این مرحله برگزار کرد.
تیم ایران پیش از این در دور گروهی نخست و در گروه دو 9 - 34 از تیم سوئیس، 13 - 47 از مجارستان و 21 - 30 از سنگال شکست خورد و بدون امتیاز چهارم شد. تیم ایران در دیدار برای رده‌های 25 تا 32 (جام ریاست فدراسیون جهانی) 9 - 38 از تیم کرواسی و 20 - 33 از تیم پاراگوئه شکست خورد.
این رقابت‌ها با حضور 32 تیم در شهر‌های دورتموند، اشتوتگارت و تریر آلمان و روتردام و دن بوش هلند برگزار می‌شود و تیم‌ها در 8 گروه 4 تیمی رقابت کردند و 24 تیم (از هر گروه 3 تیم) به دور دوم گروهی راه یافتند. در نهایت 8 تیم راهی یک چهارم نهایی می‌شوند.
تیم‌های چهارم نیز برای رده‌های 25 تا 32 و در جام رئیس فدراسیون بین المللی رقابت می‌کنند. تیم بانوان ایران برای سومین بار و به صورت پیاپی حضور در رقابت‌های جهانی را تجربه کرد


نظرات شما