آریا بانو

آخرين مطالب

الگوی توان افزایی زنان سرپرست خانوار با مشاغل نوین خانگی رونق یافت معاونت امور زنان و خانواده

الگوی توان افزایی زنان سرپرست خانوار با مشاغل نوین خانگی رونق یافت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معصومه ابتکار: باید رویکرد صدقه دادن جای خود را به توان افزایی و آموزش مهارت بدهد تا ضمن ارتقا یافتن عزت نفس افراد، بتوانند با اتکا به توان و فعالیت خود درآمد مفیدی کسب کنند.

معصومه ابتکار: باید رویکرد صدقه دادن جای خود را به توان افزایی و آموزش مهارت بدهد تا ضمن ارتقا یافتن عزت نفس افراد، بتوانند با اتکا به توان و فعالیت خود درآمد مفیدی کسب کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه زنان سرپرست خانوار نیاز به درآمدزایی و اشتغال دارند، گفت: باید رویکرد صدقه دادن جای خود را به توان افزایی و آموزش مهارت بدهد تا ضمن ارتقا یافتن عزت نفس افراد، بتوانند با اتکا به توان و فعالیت خود درآمد مفیدی کسب کنند.
معصومه ابتکار روز سه شنبه در نشست رونمایی از 2 فیلم مستند معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با عناوین «اقتصاد زنان و مشاغل خانگی» و «توانمندسازی در سکونتگاههای غیر رسمی» که درباره آنچه طی چهار سال اخیر برای توان افزایی زنان به ویژه سرپرستان خانوار گذشته به تصویر کشیده شده است، افزود: مستندسازی هایی که در خصوص عملکرد معاونت ساخته شده فرصتی است تا همگان در جریان کارهای معاونت در چهار سال اخیر در زمینه توانمندسازی زنان بخصوص زنان سرپرست خانوار قرار بگیرند.
وی ادامه داد: تلاش کردیم در تمام برنامه های خوبی که با هدف توان افزایی زنان بخصوص زنان سرپرست خانوار انجام شد، از سازمان های مردم نهاد و سایر سازمان ها و وزارت خانه های مرتبط از جمله وزارت جهاد کشاورزی، کشور و کار همکاری بگیریم.
توانمندسازی 15هزار زن سرپرست خانوار در اولویت قرار گرفت
معاون امور زنان و خانواده یادآور شد: خوشبختانه توانستیم در این چهارسال، علاوه بر توان افزایی 15 هزار زن سرپرست خانوار، تشکل هایی را هم برای توسعه کارآفرینی زنان سرپرست خانوار آموزش دهیم؛ موضوعی که مهم است تا درباره آن جریان سازی شود و پایدار بماند.
ابتکار با تاکید بر اینکه این مستندها هم جنبه اطلاع رسانی و هم آموزشی دارند، تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که دستگاه های خدماتی مانند سازمان بهزیستی و کمیته امداد با آن مواجه هستند این است که افراد بیشتر علاقمند به دریافت یارانه هستند تا اینکه وارد بازار کار شوند. بر همین مبنا معاونت امور زنان سیاستها و برنامه های خود را در جهت توان افزایی و تسهیل در بازاریابی زنان بخصوص زنان سرپرست خانوار کرده است.
وی افزود: با آموزش و معرفی تسهیل گران کارآفرینی، علاوه بر اینکه پذیرش اجتماعی آنان شکل گرفت، آن ها هم نحوه برخورد با جوامع محلی را آموختند.
الگوی توان افزایی زنان سرپرست خانوار با مشاغل نوین خانگی رونق یافت
معاون رئیس جمهوری یکی از راهکارهای توان افزایی زنان سرپرست خانوار را توسعه مشاغل نوین خانگی عنوان و خاطرنشان کرد: خوشبختانه این امر با دسترسی آسان به اینترنت در کنار میزان سواد قابل قبولی که زنان سرپرست خانوار دارند قابلیت اجرا پیدا کرد چرا که مشاغل خانگی نیاز به سرمایه گذاری سنگین ندارد و با اعتبارات خرد هم می توان به کسب و کار پرداخت
وی افزود: معاونت برای این زنان تسهیلات قرض الحسنه با بازپرداخت سبک فراهم کرد تا با اعتماد به نفس و حداقل سرمایه، هم به تولید بپردازند و هم در کنار خانواده و فرزندان باشند و هم اینکه با افزایش پهنای باند اینترنت و افزایش سرعت آن، امکان دسترسی به بازارهای محلی، شهری و استانی و فراتر از مرزها پیدا کنند.
ابتکار با تاکید بر اینکه معاونت به کل این زنجیره توجه کرد و حال باید این وضعیت تداوم یابد، به دولت سیزدهم توصیه کرد: حداقل پنج دهک زنان سرپرست خانوار نیاز به درآمدزایی و اشتغال دارند پس باید چنین فرصت هایی برایشان فراهم شود. تلاش می کنیم این مستندها در اختیار فعالان سازمان مردم نهاد و ارگان های مرتبط قرار دهیم تا رویکرد صدقه دادن جای خود را به توان افزایی و آموزش مهارت بدهد تا عزت نفس افراد ارتقا یابد و با اتکا به توان و فعالیت خود درآمد مفیدی کسب کنند.
معاون امور زنان و خانواده با بیان اینکه هر فردی با هر دشواری که دارد باید بتواند به اهداف متعالی خود برسد، اضافه کرد: این مستندها از طریق سایت هاشور و آپارات معاونت ریاست جمهوری به صورت رایگان در دسترس عموم افراد قرار دارد.
وی با اشاره به طرح "توانمندسازی زنان در سکونتگاه‌های غیر رسمی" و "مشاغل خانگی زنان"، تصریح کرد: ما توانستسم در این دو طرح الگویی را با همکاری جهاد دانشگاهی برای این مساله (ورود زنان به چرخه کار و تولید) ایجاد کنیم. پیدا کردن افراد، قانع و توجیه کردن آنها، پذیرش اجتماعی تسهیل گران در مناطق حاشیه‌ای و ورود آنها به این مناطق و چگونگی تعامل آنها با جوامع محلی مرحله مهمی بود تا بتوانند کار را شروع کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دولت دوازدهم همچنین این را هم گفت که امروزه با توجه به سواد نسبتا قابل قبولی که زنان سرپرست خانوار دارند و با کمک گسترش فناوری، الگوی مشاغل خانگی قابل اجرا شد تا زنان بتوانند با حداقل سرمایه و اعتبارات خردی نظیر اعتبارات خودشان و یا تسهیلات قرض‌الحسنه دریافتی از منزل و در عین حالی که به خانواده و فرزندان خود دسترسی دارند، مشاغل خانگی داشته باشند.
ابتکار با اشاره به فرصتی که پوشش اینترنت در نقاط کشور برای گسترش مشاغل خانگی زنان فراهم کرده است و با بیان اینکه ما قدردان زحمات افرادی هستیم که پهنای باند و اینترنت با نفوذ بالا را در شهرها فراهم کردند، افزود: دولت دوازدهم به این موضوع خیلی توجه کرد و زمینه فعالیت زنان سرپرست خانوار برای اشتغال، آموزش، بازاریابی و امکان دسترسی به بازارهای فراتر از محله، شهر، استان، کشور و حتی فراتر از مرزها را فراهم کرد و این اتفاق خوبی بود. معاونت زنان نیز به کل این چرخه توجه و این الگو را فراهم کرد.
وی با اشاره به دو مستند تهیه شده، یادآور شد: این مستندها را در اختیار فعالین عرصه‌های اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد و تشکل‌های علاقمند به فعالیت در این زمینه می‌گذاریم. اگرچه رویکرد صدقه دادن به نوبه خود خوب است اما عزت نفس افرادی که توان کار و فعالیت دارند با آموزش و اتکا به توان خود ارتقاء می‌یابد و اینگونه می‌توانند درآمدی داشته باشند. هر کسی در هر سن و شرایطی با هر دشواری باید گام بردارد تا به اهداف متعالی برای خود و جامعه برسد. این مستندها با هدف ورود مخاطبین این زمینه در بخش دولتی، غیر دولتی و خصوصی علاقمند به فعالیت در این حوزه و ایفا کردن مسئولیت اجتماعی خود دو الگوی کاربردی و دقیق است. ما اطلاعات کامل این طرح‌ها را در دسترس عموم قرار می‌دهیم. همچنین امکان تماشای رایگان این دو مستند از طریق سایت هاشور و آپارات معاونت برای عموم فراهم است.
منبع: ایرنا و ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/652791/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انواع دروغ و چگونگی تشخیص آن

ترس از رانندگی: علل و راهکارهای مقابله با آن

علت استرس روز اسباب کشی چیست و چگونه میتوان این استرس را کاهش داد؟

چگونه خشم خود را هنگام رانندگی کنترل کنیم؟

چگونه محترمانه موضوع گفت‌و‌گو را عوض کنیم؟

روش صحیح برخورد با افراد داغدیده چگونه باید باشد؟

18 درمان طبیعی اضطراب

چگونه می توانیم با مرگ همسر کنار بیاییم؟

گرفتگی زبان به چه دلیل است و درمان آن چیست؟

شناخت درمانی چیست و اصول و تکنیک های آن کدام است؟

درمان افسردگی با گیاهان دارویی

با فشار دادن نقاطی از بدن استرس خود را کاهش دهید

احساس تنفر از خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

دوست خوب چه خصوصیاتی دارد ؟

ارتباط بین افسردگی و رانندگی

5 راه برای غلبه بر ترس و رسیدن به موفقیت

با آدم های فضول‌ چگونه برخورد کنیم؟

آیا نصیحت کردن افراد کار درستی است یا خیر؟

هیجانات چه هستند و انواع هیجانات کدامند؟

روانشناسی رنگها

آسیب‌های آلودگی هوا بر سلامت روان چیست و چگونه برطرف می شود؟

خوب صحبت کنید تا همه عاشقتان شوند

تعبیر رنگ ها در خواب از دیدگاه روانشناسی

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟