فوت و فن تهیه املت لقمه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / یه عدد گوجه درشت رو به قطر یک سانت برش بزنین
وسط گوجه ها رو به کمک یک استکان قالب بزنید و خالی کنین
وسط گوجه ها رو خرد کنید
چند شاخه
پیاز چه هم خرد و به گوجه ها اضافه کنین
دو عدد تخم مرغ
همراه نمک و فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری آرد سفید
هم بزنین تا یکدست بشه و به گوجه و پیازچه اضافه و مخلوط کنید
کف تابه مقداری
روغن بریزین
وقتی داغ شد گوجه ها رو بزارین و وسطش از مواد تخم مرغی بریزین
یک طرف که سرخ شد برگردونین تا سمت دیگه هم برشته بشه
به همین راحتی میتونید یک صبحانه ی عالی و خوشمزه داشته باشید
برای اینکه اینستا آموزشهای بعدی مارو هم بهتون نشون بده ختما این پست رو لایک کنید
نوش جان
-
يکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷:۲۴
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/680777/