آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه آلو گوبی خانه داري

طرز تهیه آلو گوبی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آلو گوبی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و خوشمزه هندی است که با ترکیب گل کلم با سبزیجات دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلو گوبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گل کلم 500 گرم سیب زمینی 3 عدد متوسط پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 4 عدد سیر 2 حبه زنجبیل تازه 1 تکه کوچک آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری ادویه گرام ماسالا ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی طرز تهیه آلو گوبی مرحله اول برای تهیه آلو گوبی خوشمزه به روش هندی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت 30 تا 40 دقیقه به طور کامل بپزند. مرحله دوم پساز اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را پوست می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در همین حین گل کلم ها را به صورت گل های کوچک و یکدست خرد می کنیم. مرحله سوم در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین 1 قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم. زمانی که آب جوش آمد، گل کلم ها را اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا 15 دقیقه صبر می کنیم، سپس گل کلم ها را از آب جوش خارج کرده و آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم. مرحله پنجم پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس گل کلم و سیب زمینی را اضافه می کنیم. مرحله ششم در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شده و خامی آن به طور کامل گرفته شود. مرحله هفتم در این مرحله گوجه فرنگی ها را داخل تابه رنده می کنیم، سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه طعم غذا را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم. مرحله هشتم حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، مقداری جعفری یا گشنیز خرد می کنیم و رویآن می ریزیم. این خوراک خوشمزه را معمولا با نان سرو می کنند.

آلو گوبی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و خوشمزه هندی است که با ترکیب گل کلم با سبزیجات دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلو گوبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گل کلم500 گرم
سیب زمینی3 عدد متوسط
پیاز1 عدد
گوجه فرنگی4 عدد
سیر2 حبه
زنجبیل تازه1 تکه کوچک
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه آلو گوبی
مرحله اول
برای تهیه آلو گوبی خوشمزه به روش هندی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت 30 تا 40 دقیقه به طور کامل بپزند.
مرحله دوم
پساز اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را پوست می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در همین حین گل کلم ها را به صورت گل های کوچک و یکدست خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین 1 قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم. زمانی که آب جوش آمد، گل کلم ها را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا 15 دقیقه صبر می کنیم، سپس گل کلم ها را از آب جوش خارج کرده و آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس گل کلم و سیب زمینی را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شده و خامی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را داخل تابه رنده می کنیم، سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه طعم غذا را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، مقداری جعفری یا گشنیز خرد می کنیم و رویآن می ریزیم. این خوراک خوشمزه را معمولا با نان سرو می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/681697/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

تو که با عاشقان درد آشنایی

آغاز اردو از هجدهم

صالح: دیدار با قرقیزستان بهترین بازی تیم ملی فوتسال بود

سپاهان نمی‌تواند استقلال ملاثانی را دست‌کم بگیرد!

تیم دانشجویان ایران در راه مسابقات جهانی

جبران فرصت‌های سوخته در رفسنجان

بازداشت یک نوجوان به ظن تدارک حمله تروریستی در المپیک

حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای

سرگشتگی و یاس یک فضانورد

پوستر جدید فیلم سینمایی سال گربه منتش شد

چهره ها/ واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد

سیکس پک چند؟ / هزینه‌های نجومی برای خوش‌اندامی یک‌شبه!

بنری که خواننده مطرح پاپ را به شدت شاکی کرد

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری مشخص شد

4 گوشه دنیا/ جزیره‌ای که مرگ در آن فراموش می‌شود!

حرکت جنون‌آمیز مرد جوان وسط خیابان؛ نشستن روی سقف خودرو!

چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند

گفتگوی آخرین خبر با بانوی ورزش ایران

صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه 12 ساله

العین، نیمار را از یک دستاورد تاریخی محروم کرد

بازگشت ستاره جوان سپاهان

پرسپولیس بعد از چهار فصل با مربی خارجی در حذفی!

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

گرگ های زیادی اطراف همسرتون هستند

استوری جذاب الناز حبیبی با تم مشکی

«اسماعیل» دوست نداره من کار کنم

شش سریال پربیننده صداوسیما که درس عبرت مردم شدند

سمی که بسیاری از خانم ها هر روز مصرف می‌کنند!

ترانه زیبای «خنده داره نه» با صدای علی یاسینی

تداوم رگبار باران در ارتفاعات برخی استان‌ها

کنکور 1403 با آزمون «علوم ریاضی» و «انسانی» آغاز شد

اینترنت برای کنکور امسال قطع می‌شود؟

تفال/ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم

تقویم تاریخ/ گشایش نخستین ایستگاه فرستنده رادیویی و تلگراف بی‏سیم ایران

در صورت بلعیدن اجسام خارجی توسط کودکان چه واکنشی باید داشته باشید؟

پاستا کانِلونى یا لازانیا!

نقش شبکه‌های اجتماعی در ترغیب نوجوانان به مصرف دخانیات

عادت‌های سبز برای داشتن زمین پاک

خدایا زندگی رو زیر و رو کن

پنج عامل سقوط الهلال در لیگ قهرمانان آسیا

برخورد صمیمانه شمسایی با خبرنگار ژاپنی

تیم ملی یک مربی جدید می‌خواهد

درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی

ممنون به خاطر همه چیز؛ خداحافظ برای همیشه!

درخشان: پرسپولیس شرایط خوبی برای پیروزی برابر آلومینیوم دارد

آشوبی: پرسپولیس در این بازی فرصت اشتباه ندارد