آریا بانو

آخرين مطالب

تشخیص علائم کرونا با استفاده از یک روش شیرین گوناگون

تشخیص علائم کرونا با استفاده از یک روش شیرین
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران /محققان دانشگاه اوهایوی آمریکا در تازه‌ترین مطالعات خود از یک راه شیرین برای تشخیص بیماران کرونایی بدون علامت استفاده کردند.
 به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو به دنبال داوطلبانی هستند تا در یک مطالعه جدید «شیرین» شرکت کنند.
محققان به دنبال حدود 3000 شرکت‌کننده هستند تا هر روز به مدت 90 روز یک تکه آب نبات سفت را بو کرده و مصرف کنند تا علائم کووید-19 را بررسی کنند.
شرکت کنندگان برای گزارش طعم و مزه و شدت طعم برنامه‌ای را به این شکل طراحی می‌کنند که اگر فرد کاهش را به هر دو معنا گزارش کند، پیامی دریافت می‌کند که باید قرنطینه شود و آزمایش کووید-19 انجام دهد.
بر اساس انتشار خبری ایالت اوهایو، این مطالعه برای کمک به تشخیص موارد مثبت احتمالی در افراد بدون علامت ایجاد شده است.
کریستوفر سیمونز، یکی از رهبران پروژه و دانشیار علوم و فناوری مواد غذایی گفت که افراد هشت ساله و بالاتر می‌توانند شرکت کنند. سایر شرایط شامل عدم تشخیص مثبت کووید در 3 ماه گذشته، عدم از دست دادن بوی غیر مرتبط با کووید-19 است و آن‌ها باید به اینترنت و تلفن هوشمند دسترسی داشته باشند.
سیمونز گفت: آب نبات وسیله نقلیه‌ای واقعا عالی و بسیار ارزان است. فرستادن آن نیز به سهولت انجام می‌شود و واقعا کار نظارت بر بو و طعم یک نفر را انجام می‌دهد.
سیمونز گفت او و دو نفر دیگر در تیمش حدود 500 دانشجو، کارکنان و اعضای هیئت علمی ایالت اوهایو را جذب کرده‌اند و اکنون در حال باز کردن این مطالعه برای جامعه هستند.
بر اساس این انتشار، سیمونز پس از یک سفر به اسپانیا، هنگامی که او و خانواده‌اش در مارس 2020 آزمایش کرونای مثبت داشتند، حس بویایی خود را از دست داد. او متوجه نشد که بویایی‌اش را از دست داده است تا زمانی که نتوانست طعم نوشیدنی‌ای را که هنگام بازگشت به کلمب خورده بود بچشد.
ارتباط بین آب نبات و کووید-19
سیمونز گفت در ژانویه، تیم تحقیقاتی ایالت اوهایو کمک مالی 305000 دلاری از مؤسسه ملی بهداشت دریافت کرد تا استراتژی‌های ساده‌ای را ایجاد کند که می‌تواند به شناسایی افرادی که به طور بالقوه به ویروس آلوده هستند، کمک کند.
این تیم همچنین شامل سوزان تراورز، زیست شناس طعم، استاد علوم زیستی در کالج دندانپزشکی است و کای ژائو، دانشیار متخصص گوش و حلق و بینی در کالج پزشکی که در بویایی یا حس بویایی تخصص دارد.
سیمونز گفت این سه محقق بخش اول مطالعه را در آوریل انجام دادند، زمانی که شرکت‌کنندگان را با و بدون کووید با استفاده از آب نبات و روش‌های دیگر مانند حس بویایی یا ارزیابی یک‌باره دارو آزمایش کردند.
سیمونز می‌گوید: ما فقط ایده‌هایی را مطرح می‌کردیم که چگونه می‌توانیم یک کار را توسعه دهیم. مردم مایلند این کار را چندین بار در طول سه ماه انجام دهند.
استفاده از آب نبات مسیر‌های حس بویایی ارتونازال (از طریق بینی) و رترونازال (از طریق پشت گلو) را فعال می‌کند که به افراد امکان می‌دهد بدانند چه چیزی را می‌چشند. این دو مسیر نسبت به جوانه‌های چشایی در زبان دیگران، حس ظریف‌تری از آنچه مردم واقعا مصرف می‌کنند، می‌دهند.
هشت طعم آب نبات سخت توسط باترفیلدز، یک شرکت تولید آب نبات سخت مستقر در کارولینای شمالی که از سال 1924 فعالیت خود را آغاز کرده است، تولید شد. سیمونز گفت تکه‌های آب نبات هیچ رنگی ندارند، بنابراین آن‌ها یکسان به نظر می‌رسند.
او نمی‌خواست بگوید کدام طعم‌ها بخشی از این مطالعه هستند، علاوه بر شناسایی طعم و درجه بندی شدت آن، شرکت کنندگان همچنین به شدت شیرینی و ترشی آب نبات در اپلیکیشن موبایل MyCap امتیاز می‌دهند.
او گفت: اگر بتوانیم از دست دادن حسی مرتبط با این موارد پیشرفت را اندازه گیری کنیم، می‌توانیم به افراد کمک کنیم وضعیت مثبت کووید را شناسایی کرده و برای مدتی در خانه بمانند تا به این طریق از انتشار ویروس جلوگیری شود.
در حالت ایده آل، برای افرادی که واکسینه نشده‌اند، این یک راه واقعا عالی برای حداقل نظارت بر قرار گرفتن در معرض احتمالی و وضعیت کووید است. اما حتی برای افرادی که واکسن دریافت کرده اند، مطمئنا یک شاخص قوی از وضعیت مثبت کووید است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/685277/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس