آموزش تهیه غذای سنتی استان یزد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / در این مطلب با طرز تهیه موچولوک (مشتوک) آشنا می شوید.
مواد لازم:
نکته: حتما از نان خشک
سنتی یزدی استفاده شود.نان خشک
سنتی یزد، 200 گرم
گردو، 1/4 پیمانه
زیره، نصف قاشق چایخوری
گوجهفرنگی، 2 عدد متوسط
تره، 50 گرم
ریحان، 70 گرم
پیازچه، 4-5 ساقه
پیاز، یک عدد متوسط
پنیر خامهای، 200 گرم
نکته: نمک در این غذا لازم نیست، چرا که نان خشک و پنیر به اندازه کافی نمک دارد.
نکته: میتونید از زیره
سالم هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
ابتدا بایستی نان خشک یزدی را بکوبید.
حال پیازها را به همراه پنیر رنده شده و گردوی نیمکوب شده و زیره به نانها اضافه کنید.
مقداری تره و ریحان را ساطوری کرده و به همراه گوجه به ترکیبات اضافه کنید.
مخلوط کلی باید شبیه خمیر شده باشد تا بتوانید به آن شکل داده و بهصورت گلولههایی درآورید تا آماده مصرف شوند.
برگرفته از آشپزی با مزه.
-
پنجشنبه ۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳:۰۲
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/687576/