آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه دنده کباب کرمانشاه خوشمزه و لذید خانه داري

دستور تهیه دنده کباب کرمانشاه خوشمزه و لذید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه "دنده کباب سنتی" کرمانشاه
وجود کباب های متنوع در ایران نشان دهنده محبوبیت این غذای خوشمزه بین ایرانی هاست یکی از متفاوت ترین و خوشمزه ترین کباب هایی که میتوانید در سفر به کرمانشان ، آن را تست کنید ، کباب دنده کرمانشاهی است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد و مسلما طعم دلچسبش زیر زبانتان باقی خواهد ماند. 
انواع کباب در ایران جزو غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار است، دنده کباب کرمانشاه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار کرمانشاه است.
گوشت معمولا جای به خصوصی در غذاهای محلی کرمانشاه دارد . خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین غذاهای محلی کرمانشاه که حتما هنگام سفر به این استان باید آن ها را امتحان کنید عبارتند از : 
دنده کباب ، خورش خلال ، آش سورانه ، کوکوپاغازه فوالک پلو ، کوفته شیرین و غیره .
از آن جا که این غذای خوشمزه با دنده گوسفند تهیه می شود ، دنده کباب شباهت زیادی به شیشلیک دارد که البته روش طبخ و مزه دار کردن آن متفاوت است. 
تهیه دنده کباب کرمانشاه در خانه نیاز به رعایت یک سری فوت فن اختصاصی دارد از جمله این که برای تهیه دنده کباب آبار و مغزپخت باید از حرارت ملایم و زمان زیاد استفاده کنید. 
دنده کباب کرمانشاه
مواد لازم دنده کباب کرمانشاه
برای 4 نفر 

دنده ی گوسفندیک کیلو
سیر یک حبه
پیاز ریز خرده شده 2 عدد
رب گوجه فرنگینصف قاشق سوپ خوری
روغن زیتونسه قاشق سوپ خوری
سماقیک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
 مواد لازم برای دورچین
پیازیک عدد
لیمو ترش به مقدار لازم
جعفری ساطوریبه مقدار لازم
گوجه فرنگی کبابیبه مقدار لازم
نان تازهبه مقدار لازم

آریا بانو

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه
چربی های دنده گوسفند را جد کنید و سپس به اندازه 10 – 15 سانتی متری خرد کنید.
پیاز ، سیر خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و نیمی از سماق را مخلوط کنید و گوشت را در آن بگردانید تا کاملا آغشته شود. 
روی ظرف را پوشانده و 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. 
گوشت را به سیخ بکشید وروی منقل یا کباب پز منتقل کرده با حرارت ملایم کباب کنید. 
بقیه سماق را روی کباب ها ریخته و به همرا دور چین و نان یا پلو سرو کنید. 
دنده کباب اصیل کرمانشاهی
مواد لازم دنده کباب اصیل کرمانشاهی
برای چهار نفر (روش اول) 
 گوشت دنده گوسفندییک کیلوگرم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم (حدود 4 تا 5 قاشق غذاخوری)
 آبلیمو3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم (حدود 3 قاشق غذاخوری)
روغن مایع و روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
پیاز، نارنج، نان تازه یا برنج زعفرانی برای سرو

آریا بانو

روش اول طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی
گوشت دنده گوسفند را به صورت پهن و بلند جدا کنید و 3 یا 4 عدد سیخ کباب پهن را به طور همزمان در گوشت فرو کنید تا حالت خود را حفظ کند و وزن گوشت روی سیخ ها تقسیم شود. 
با پشت چاقوی بلند روی گوشت ضربه برنید و سپس به مدت 4 – 5 ساعت سیخ گوشت های کوبیده را در یخچال بگذارید استراحت کند. 
برای تهیه سس دنده کباب مقداری روغن در تابه بریزید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا کاملا رنگش باز شود سپس نمک ، فلفل سیاه ف زعفران و روغن کرمانشاهی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. 
کباب را روی منقل زغال منتقل کرده و با قلم مو دو طرف دنده ها را سس بکشید و با حرارت ملایم کبابشان کنید تا مغزپخت و آبدار شوند. 
دنده کباب را با کمک نان از سیخ جدا کرده و رویش کمی دیگر سس بکشید و به همراه پیاز ، نارنج ، نان تازه یا برنج زعفرانی سو کنید. 
روش دوم تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی
مواد لازم برای دو نفر
 استخوان دنده خرد شده به‌صورت یکدست (8 تا 10 سانتی‌متر) 8 عدد
گوشت گوسفندی (متصل به دنده)500 گرم 
 چربی50 گرم
 پیاز متوسط پوست کنده 3 عدد
 سیر پوست کنده و ریز خرد شده2 حبه
 رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
 زعفران دم‌کرده غلیظ4 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
 آب لیمویک قاشق غذاخوری
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری 

آریا بانو

طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی
یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده در ظرفی بریزید. 
سیر را ریز خرد کرده و 2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده به کاسه اضافه کنید و دنده ها را کاملا با این مواد آغشته نمایید. 
1 قاشق غذاخوری آبلیمو ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل را مخلوط کرده و تمام سطح دنده ها را به این مواد آغشته کنید. 
روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند. 
هر نیم ساعت یک بار دنده ها را زیر و رو کنید.
3 عدد پیاز را چرخ کرده و آبش را جدا کنید . می توانید در صورت تمایل آب پیاز را هم به دنده ها بیفزایید. 
گوشت را به همرا چربی ، درشت چرخ کنید.
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک به پوشت و پیاز اضافه کرده و با دست ورز دهید سپس گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با پاقو 10 دقیقه بکوبید تا کاملا یکنواخت شود سپس در کاسه ای بریزید ر رویش را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. 
برای تهیه سس کمی روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت بگذرید سپس رب را 2 دقیقه تفت دهید .
یک حبه سیر خرد شده را اضافه کرده تفت دهید. 
نصف قاشق غذاخوری آبلیمو ، بقیه زعفران ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید. 
4 دنده را روی یک سیخ نازک استیل اس سمت پر گوشتش به سیخ بکشید طوری که قسمت استخوانی رو به بالا باشد.
سیخ باید درست از زیر استخوان رد شود که هنگام چرخاندن دنده ها تکان نخورند. 
گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و نصف آن را به شکل مستطیل در آورید .
از گوشه کناری یک سیخ پهن وارد گوشت کنید. دو سیخ دیگر هم وارد گوشت کنید و ته سیخ ها را جمع کنید و کمی کناره گوشت را بالا ببرید و سیخ دنده ها را زیر گوشت چرخ کرده قرار دهید. 
برای تهیه هر سیخ کباب دنده از همین روش استفاده کنید. 
دنده ها را روی حرارت ملایم کباب کنید و دو طرف گوشت را به سس آغشته کنید .
یک طرف کباب که خوش را گرفت دو عدد سیخ پهن زیر کباب بگذارید و به کمک آ« ها کباب را برگردانید. 
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/687594/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟

نماهنگ «زندگی» با صدای محمد علیزاده

حکم قطعی محکومان پرونده «الماس مال» صادر شد

ماجرای برادر کشی با شلیک گلوله

سازمان هواپیمایی کشوری: پروازهای فرودگاه‌های کشور در حالت عادی هستند

بارش باران در مناطق جنوبی کشور رکورد زد

توقیف خودرو با بیش از 50 میلیون تومان خلافی

مرگ غم‌انگیز تازه عروس در شب عروسی

گربه علاقه‌مند به موسیقی!

صحنه ای خنده دار از دزدیدن موز توسط یک میمون!

تماشای خلیج فارس از ایستگاه فضایی

با این رسپی ماهی مخصوص بپزید

با ورزش کردن درد مفاصل را کاهش دهید

ترفند مسئولیت پذیر کردن کودکان

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

«سربلند میدان» برای سومین بار به بازار نشر آمد

پشیمانی گوندوگان؛ ستاره بارسا دنبال عذرخواهی!

پیولی: رم باکیفیت‌تر از میلان بود!

شکست نماینده هاکی ایران در کاپ آزاد ترکمنستان

همیلتون: تا سال‌ها در فرمول یک می‌مانم

نصرتی به دنبال فرمول طلایی اوسمار

اولیایی: 33 سال است که به دنبال خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال هستند!

بلانکو تنها گلزن استقلال در سال 1403

ریوالدو اسطوره برزیلی پیشین بارسلونا 52 ساله شد

بررسی اتفاقات مهم فوتسال جام ملت‌ها

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

برای خوب شدن سرفه آنتی بیوتیک بخوریم؟

جزئیاتی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ دوسوم کشور شاهد باران خواهد بود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

اگر ترمز خودرو برید این گونه متوقفش کنید

هیچوقت کیف، موبایل و لوازم با ارزش را داخل ماشین نذارید!

نمایی زیبا از نخلستان‌های قصر شیرین

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

«رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل هفته لیگ اروپا

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت سرعت مردان

ستاره سیتی: به احترام رئال کلاه از سر برمی‌دارم

زنگ خطر مدیریتی برای فولاد در صورت شکست مقابل مس

بلینگام در یک قدمی رکورد BBC مشهور رئال

درخواست اوکراین برای محرومیت 15 جودوکار روسی

تیزر جذاب حریف امروز استقلال با آهنگ محبوب این روزها

حدادی‌فر: لیگ عجیب و آشفته‌ای داریم

وزیر ورزش و دبیر به بیشکک نرسیدند

اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ لغو شد

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

موزیک ویدئوی «خط قرمز» با صدای سهراب پاکزاد

وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده؛ استان‌هایی که منتظر بارش هستند

ساخت مجسمه شکری