آریا بانو

آخرين مطالب

راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم فرهنگی هنری

راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - راههای تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم
همه سوسیس و کالباس ها تاریخ انقضاء دارند حتی بهترین آنها و وقتی تاریخ آنها تمام شود باعث مسمومیت می شوند. قصد داریم در این باره مطلب مفیدی را برای مصرف کنندگان عزیز محصولات پروتئینی منتشر کنیم. با ما همراه باشید.
چون محصولات گوشتی فساد پذیر هستند به خصوص از نظر رشد میکروارگانیسم‌ها و اکسیداسیون چربی ها، به شیوه های بازدارنده و استفاده از مواد نگهدارنده برای پیشگیری و یا کم کردن سرعت فساد این محصولات احتیاج است.
مواد شیمیایی گوناگونی برای افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات گوشتی استفاده می‌شود که یکی از پرمصرف‌ترین آن ها، نمک‌های نیتریت و نیترات است؛ نمک طعام باعث خوش مزه ای و نگهداری غذا می‌شود.
نیترات و نیتریت مواد نگهدارنده‌ای هستند که سبب ایجاد رنگ صورتی خوش رنگ می‌شوند. گوشت و فرآورده‌های گوشتی امکان دارد به راحتی در اثر میکروارگانیسم‌های گوناگون آلوده شود و چنانچه وضعیت حمل و نقل و نگهداری آن مناسب نباشد، باکتری‌های مولد فساد و بیماریزا رشد می‌کند و در آخر باعث بیماری در انسان می‌شود. از روی بعضی از نشانه های ظاهری می‌توان فساد سوسیس و کالباس را متوجه شد.

آریا بانو

برخی از نشانه های فاسد بودن سوسیس یا کالباس
- رنگ، بو و به صورت کلی ظاهر سوسیس یا کالباس نمی تواند نشان معتبری برای تشخیص استاندارد بودن این محصولات باشد.
- تغییر رنگ پوشش این محصولات هم می‌تواند نشان دهنده رشد قارچ‌ها و کهنگی این محصولات باشد.
- از خریدن سوسیس و کالباس هایی که با نام های متفرقه که تا به حال اسمشان به گوش تان نخورده است، پرهیز کنید.
- داشتن لکه های پراکنده (سیاه، سبز روشن یا قهوه ای) علامت رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها است که در بیشتر موارد به علت شرایط نامناسب نگهداری به وجود می آید.
در بیشتر یخچال های خانگی انواع غذاها در کنارهم قرار می گیرند، توجه کنید که سوسیس و کالباس حتماً در ظروف مناسب نگهداری شوند چون این محصولات به علت حساس بودن، به سرعت بو و طعم دیگر غذاها را به خود جذب می کنند.
انجماد سوسیس و کالباس سبب کاهش کیفیت و عطر و طعم فراورده می شود. افراد سعی کنند به مقدار استفاده روزانه و حداکثر سه روز خود را از فرآورده های گوشتی تهیه و مصرف کنند.

آریا بانو

موارد مهم در هنگام خرید سوسیس و کالباس
برخی از مواردی که در هنگام خرید سوسیس و کالباس باید مورد توجه قرار بگیرند عبارتند از:
- شکل ظاهری
- تاریخ تولید و تاریخ انقضا
- شماره ثبت و پروانه بهره ‌برداری وزارت بهداشت
از خریدن محصولاتی که در بیرون از یخچال نگهداری می‌شود باید خودداری کنید.
به جز این باید به پوشش استاندارد این محصولات هم دقت کنید درج این مشخصات بر روی بسته بندی سوسیس و کالباس علامت این است که این محصولات بعضی از فیلترهای لازم را گذرانده اند.

آریا بانو

نگهداری سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس فاسد خیلی خطرناک و بیماری زا می باشد. یکی از علل اصلی خراب و فاسد شدن سوسیس و کالباس هم شیوه نگهداری این محصولات می باشد. سوسیس و کالباس وکیوم شده تا وقتی که بسته بندی آن ها باز نشده است ماندگاری خوبی دارند ولی هنگامی که بسته بندی را باز می کنید این محصولات بین سه تا پنج روز خراب خواهد شد.
به همین دلیل حتما این محصولات را به اندازه احتیاج تهیه کنید و پس از باز کردن بسته بندی نهایتا در سه روز استفاده کنید. چون باکتری لیستریا در این محصولات رشد می کنند و زیاد می شوند. باید بدانید که این باکتری حتی در محیط یخچال و فریزر نیز تکثیر می یابد.
گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/693812/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شخصی که تناقص رفتاری دارد باید درمان شود

تراکتور و نساجی به یاد نادر دست نشان

سهرابیان از لیست استقلال خط خورد

شمس‌آذر با یک تغییر در اندیشه توقف استقلال

کری ستاره سیتی؛ چهارمین قهرمانی متوالی را می‌خواهیم

ساکت الهامی در مرز انفجار در ورزشگاه وطنی

نصرتی در دومین تجربه سرمربیگری تراکتور

آذرپیرا پنجمین سهمیه کشتی آزاد را گرفت

غیبت مربی رونالدو به دلیل عمل جراحی

مسی‌ها آماده شکست فولاد در هفته بیست و چهارم

گواردیولا: سرافکنده نیستیم، فوتبال باخت دارد

مسعود شجاعی یک ستاره غیرمنتظره در تیمش دارد

ترکیب ابتدایی فولاد برای تقابل با مس رفسنجان

تراکتور در وطنی هم تنها نیست

تصاویر باورنکردنی؛ کینگ اریک روی صحنه می‌خواند!‏

وقتی مثل عمه جونت به آشپزی علاقه نداری!

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

دف نوازی زیبا و شنیدنی در برنامه «معرکه»

آتش سوزی در پایتخت اندونزی 7 کشته برجای گذاشت

طرز تهیه دسر چوکو لاوا

با این معجون شگفت انگیز 10 سال بیشتر عمر کنید

محبت کردنشون خیلی جالبه

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

«خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد

اقدام حمایتی دولت انگلیس از ورزشکاران روسی

زوج دفاعی جدید شجاع؛ حضور کمرنگ اما موثر!

کلوپ: همان لیورپول ترسناک همیشگی می‌شویم

چهار تراکتوری مورد تشویق هواداران مازنی

سنگ تمام هواداران نساجی برای بقا در لیگ

متیو مک کانهی: وقتی خدا رو داری یه رفیق داری اون رفیقم خودتی

بوسه امیر جعفری بر پیشانی همسرش در یک سریال

بیت باکس زیبای دی جی و بچه ها در حضور آقای طهماسب

علت عدم حضور نبویان در پدرخوانده3

نتیجه‌ی عدم توجه به جلو در رانندگی

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

ترکیب تراکتور بدون خمس زیر و رو شد!

فلاح: دوست داشتم برای آقای گلی تلاش کنم

ترکیب هجومی نساجی مقابل تراکتور

رنکینگ توپ طلا؛ فرش قرمز برای بلینگام!

ادعای عجیب ویدال؛ دوست داشتم برای رئال بازی کنم!

نصیرزاده: سرمربی جدید تا پایان فصل بعد می‌ماند

جابه‌جایی 3 تراکتوری با جدایی خمس

نه فرانسه و نه پی‌اس‌جی؛ مقصد زیدان مشخص شد

باقری تک و تنها در جنگ با آلوز و حسینی

در آستانه ال‌کلاسیکو؛ کاپیتان رئال تمرین نکرد

این افراد ریواس نخورند

اجرای تماشایی از آهنگ «پینک فلوید» با گیتار الکتریک

تصاویر هوایی از وضعیت «زرآباد» در استان سیستان و بلوچستان بعد از بارندگی

واژگونی پراید حادثه آفرید