آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه رنگین پلو ؛ غذای خوشمزه و مقوی فرهنگی هنری

دستور تهیه رنگین پلو ؛ غذای خوشمزه و مقوی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه رنگین پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
رنگین پلو یک غذای خوشمزه و بسیار مقوی است ، ترکیب سبزیجات رنگی ، مرغ و برنج یک وعده غذایی کامل ، خوشمزه و سیر کننده است که علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد از نظر غذایی کامل است و جزو رژیم غذایی سالم محسوب می شود. 
رنگین پلو یا پلو رنگین کمانی از ترکیب سبزیجات رنگارنگ با برنج تهیه می شود شما میتوانید رنگین پلو را به صورت کته تهیه کنید و سبزیجات رنگی را لا به لا بریزید و دم بگذارید . یا این که برنج را آبکش کنید و رنگین پلو مجلسی درست کنید و از سبزیجات رنگی و تکه های گوشت مرغ برای تزئین اطراف دیس برنج استفاده کنید. 
استفاده از سبزیجات رنگی و مرغ در این پلو کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد و نیاز نیست خودتان را به سبزیجاتی که در دستور پخت رنگین پلو آمده است، محدود کنید و از این جشنواره رنگ و طعم لذت ببرید. 
رنگین پلو مجلسی
مواد لازم رنگین پلو مجلسی

چغندر یا لبو1 عدد
سیب زمینی شیرین1 عدد متوسط
سیب زمینی بنفش1 عدد متوسط
به1 عدد
هویج زردک یا گزر1 عدد
هویج فرنگی1 عدد
پیاز بنفش1 عدد
گوشت یا مرغ پخته شدهبه مقدار لازم
بادیان ستاره ای و جوز هندیبه مقدار لازم
زیره سیاه و پودر گل سرخبه مقدار لازم
سیب زمینی با کدو حلوایی برای ته دیگبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آلو برقانیچند عدد
برنچ3 پیمانه

آریا بانو

طرز تهیه رنگین پلو مجلسی
سیب زمین ها را بشویید و پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. 
چغندر ، به ، زردک و هویج را بشویید و هر کدام را جداگانه خلالی خرد کنید. 
تابه ای را روی حرارت بگذرید و سیب زمینی ها را جداگانه با کمی روغن تفت دید. 
سایر سبزیجات را هم جدا گانه در همان تابه تفت دهید.
پیاز را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفتد هید تا سبک و طلایی شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. 
آلوها را اضافه کرده تفت دهید. 
ادویه ها را آسیاب کنید. 
ماهیچه را با ادویه های دلخواه ، پاپریکای سیر و قرمز بپزید. 
ماهیچه را ریش ریش کنید. 
برای ته دیگ ، کدو حلوایی یا سیب زمینی بگذارید. 
برنج را با کمی نمک بپزید و آبکش کنید و با مخلوط سیزیجات ، ماهیچه ، پیاز داغ آلوی تفت داده و پودر ادویه ها لا به لا در قابلمه بریزید. 
کمی زعفران دم کشیده روی برنج بریزید و در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم دم کنید. 
رنگین پلو با مرغ
مواد لازم رنگین پلو با مرغ
برای 4 – 6 نفر 
برنج آبکش شده4 پیمانه
 فیله مرغ500 گرم
 فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد)4 عدد
زعفران آب کرده1 ق س
 خلال بادام 1 پیمانه
خلال پسته1 پیمانه
کره150 گرم
نخودسبز خام (آب پز کنید)1 پیمانه
ذرت کنسروی1 پیمانه
نمک ، فلفل و آبلیموبه مقدار لازم

آریا بانو

طرز تهیه رنگین پلو با مرغ
فیله مرغ را به مخلوط نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران آغشته کنید و 1 – 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد و سپس با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید و اجازه دهید کمی برشته شود. فلفل دلمه های رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی کره تفت دید تا نرم شوند. 
خلال پسته و بادام را هم جداگانه در کره تفت دهید و کنار بگذارید. 
برنج را آبکش کرده و دم کنید. 
برنج را در ظرف دلخواه بکشید و فلفل دلمه ای ، نخود سیز ، ذرت ، خلال پسته و بادام را مخلوط کرده و برنج را با این ترکیب رنگی تزئین کنید و مرغ ها را کنار دیس بچینید. 
روش دیگر هم این است که مواد را لا به لا یا روی برنج قرار داده و همراه با برنج دم کنید تا نرم تر شوند. 
رنگین پلو سلطنتی
مواد لازم رنگین پلو سلطنتی
برنج3 پیمانه
مرغ پخته‌ شده1/2 سینه
زرشک 5 قاشق غذا خوری
خلال بادام 3 قاشق غذا خوری
خلال پسته 3 قاشق غذا خوری
خلال نارنج 2 قاشق غذا خوری
ادویه پلویی1 قاشق غذا خوری
عصاره زعفران الیت 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه رنگین پلو سلطنتی
خلال نارنج را از روز قبل در آب خیس کرده و آبش را 3 بار عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. خلال پسته و بادام را با کمی روغن تفت دهید سپس خلال نارنج و زرشک را اضافه کرده و تفت دهید. سینه مرغ پخته و خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و تفت دید. 
نمک ، فلفل ؛ ادویه پلویی و عصاره زعفران الیت را هم اضافه کنید. 
برنج را آبکش کنید و به همراه مواد مخلوط لا به لا در قابلمه بریزید بگذارید دم بکشد. 
برای تهیه رنگین پلو سلطنتی می توانید تکه های مرغ را جداگانه بپزید و کمی برشته کنید و کنار برنج بگذارید و به جای اضافه کرده مواد حین دم کشیدن برنج ، در انتها هنگام سرو، روی برنج را با خلال پسته ، خلال بادام ، زرشک و خلال نارنج تزئین کنید. 
پلو رنگین کمانی
مواد لازم پلو رنگین کمانی
نخود سبز2 پیمانه
هویج1 پیمانه
 فلفل دلمه‌اینصف پیمانه
برنج3 پیمانه
گوشت چرخ شده300 گرم
پیاز1 عدد
ادویه رنگین پلو
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین1 قاشق چایخوری
ادویه پلویی یا کاریبه میزان لازم
 رب گوجه1 قاشق مرباخوری
زعفران دم شدهبه میزان لازم

آریا بانو

طرز تهیه پلو رنگین کمانی
نخود فرنگی را با کمی آب و نمک بپزید تا نرم شود یا این که از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید. پیاز را با کمی روغن تفت دهید و هویج نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه گوشت و ادویه را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 
در اخر نخود فرنگی و فلفل دلمه نگینی خرد شده را به همراه 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک به مواد اضافه کرده کمی تفت دید. 
برنج را به صورت کته درست کنید و زمانی که آبش کشیده شد در یک قابلمه دیگر ته دیگ دلخواهتان را بگذارید کمی از برنج را ته قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد رنگی و همین کار را تا پر شدن قابلمه ادامه دهید و به مدت 30 – 45 دقیقه دم بگذارید. 
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بتوته

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/708260/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم