آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی تر بدون فر خانه داري

طرز تهیه شیرینی تر بدون فر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شیرینی تر بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تر بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم شیرینی تر بدون فر تخم مرغ 4 عدد شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد یک و نیم پیمانه وانیل نوک قاشق چای خوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری خامه فرم گرفته 500 گرم شکلات تخته ای جهت تزیین 100 گرم میوه برای تزیین به میزان لازم طرز تهیه شیرینی تر بدون فر مرحله اول برای تهیه شیرینی تر بدون فر تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. شکر و وانیل به آن اضافه کرده و با دور تند همزن هم می‌ زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. مرحله دوم شیر که به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و با همزن حدود 30 ثانیه هم می زنیم، می توانیم آب را هم جایگزین شیر کنیم. آرد الک کرده و با پکینگ پودر مخلوط می کنیم و طی دو مرحله به مواد اضافه می کنیم. مرحله سوم تابه را روی حرارتی که شعله پخش کن گذاشته‌ایم قرار می دهیم و 10 دقیقه صبر می کنیم تا تابه داغ شود، سپس کف تابه را چرب می کنیم و مواد کیک را درون تابه میریزیم. نیم ساعت زمان می‌برد تا کیک با حرارت ملایم پخته شود. مرحله چهارم بعد از نیم ساعت کیک حسابی پف کرده و پخته شده و به راحتی از تابه جدا می شود. سپس اجازه می دهیم کیک دو ساعت استراحت کند و کاملاً خنک شود. با چاقوی بزرگ کیک آن را برش می زنیم. مرحله پنجم از چاقوی بلند و بزرگ برای برش کیک استفاده می‌کنیم تا کارمان راحت‌تر باشد. برای شهدی که روی کیک می زنیم تا خامه کاملاً به آن بچسبد، از یک قاشق غذاخوری عسل و 3 قاشق غذاخوری آب استفاده می کنیم. مرحله ششم عسل و آب را با هم مخلوط می کنیم. برای این که عسل راحت تر حل شود، از آب ولرم برای این کار استفاده می کنیم. بعد با برس یک لایه از شهد را روی کیک می مالیم. بعد از خامه قنادی فرم گرفته شده یک لایه روی کیک می‌زنیم و کاملا پخش می‌کنیم. مرحله هفتم اندازه خامه بستگی به سلیقه و ذائقه دارد که بیشتر یا کمتر بزنیم. لایه دوم کیک را روی آن قرار می دهیم. مجدد شهد را روی آن می ریزیم و بعد یک لایه نازک خامه می ریزیم. چون برای تزیین روی آن هم از خامه استفاده می‌کنیم، یک لایه باریک کافی است تا زیاد سنگین نشود. مرحله هشتم بعد دور کیک را کامل می بریم تا وقتی شیرینی را برش بزنیم تمیز و یکدست باشد. شیرینی را به شکل دلخواه تقسیم می کنیم و برش می زنیم. از ماسوره ساده استفاده کرده و روی شیرینی را با خامه تزیین می کنیم. مرحله نهم سپس مقداری کاکائو روی خامه ها می پاشیم تا طعم خوبی به شیرینی بدهد. می توان روی شیرینی را از هر میوه ای برای تزیین استفاده کرد. می توان شکلات تخته ای را خرد کرد و به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب نمود و روی شیرینی ها را با آن تزیین کرد.

شیرینی تر بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تر بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تر بدون فر
تخم مرغ4 عدد
شکر1 پیمانه
شیر1 پیمانه
آردیک و نیم پیمانه
وانیلنوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
خامه فرم گرفته500 گرم
شکلات تخته ای جهت تزیین100 گرم
میوه برای تزیینبه میزان لازم
طرز تهیه شیرینی تر بدون فر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی تر بدون فر تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. شکر و وانیل به آن اضافه کرده و با دور تند همزن هم می‌ زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
شیر که به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و با همزن حدود 30 ثانیه هم می زنیم، می توانیم آب را هم جایگزین شیر کنیم. آرد الک کرده و با پکینگ پودر مخلوط می کنیم و طی دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارتی که شعله پخش کن گذاشته‌ایم قرار می دهیم و 10 دقیقه صبر می کنیم تا تابه داغ شود، سپس کف تابه را چرب می کنیم و مواد کیک را درون تابه میریزیم. نیم ساعت زمان می‌برد تا کیک با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله چهارم
بعد از نیم ساعت کیک حسابی پف کرده و پخته شده و به راحتی از تابه جدا می شود. سپس اجازه می دهیم کیک دو ساعت استراحت کند و کاملاً خنک شود. با چاقوی بزرگ کیک آن را برش می زنیم.
مرحله پنجم
از چاقوی بلند و بزرگ برای برش کیک استفاده می‌کنیم تا کارمان راحت‌تر باشد. برای شهدی که روی کیک می زنیم تا خامه کاملاً به آن بچسبد، از یک قاشق غذاخوری عسل و 3 قاشق غذاخوری آب استفاده می کنیم.
مرحله ششم
عسل و آب را با هم مخلوط می کنیم. برای این که عسل راحت تر حل شود، از آب ولرم برای این کار استفاده می کنیم. بعد با برس یک لایه از شهد را روی کیک می مالیم. بعد از خامه قنادی فرم گرفته شده یک لایه روی کیک می‌زنیم و کاملا پخش می‌کنیم.
مرحله هفتم
اندازه خامه بستگی به سلیقه و ذائقه دارد که بیشتر یا کمتر بزنیم. لایه دوم کیک را روی آن قرار می دهیم. مجدد شهد را روی آن می ریزیم و بعد یک لایه نازک خامه می ریزیم. چون برای تزیین روی آن هم از خامه استفاده می‌کنیم، یک لایه باریک کافی است تا زیاد سنگین نشود.
مرحله هشتم
بعد دور کیک را کامل می بریم تا وقتی شیرینی را برش بزنیم تمیز و یکدست باشد. شیرینی را به شکل دلخواه تقسیم می کنیم و برش می زنیم. از ماسوره ساده استفاده کرده و روی شیرینی را با خامه تزیین می کنیم.
مرحله نهم
سپس مقداری کاکائو روی خامه ها می پاشیم تا طعم خوبی به شیرینی بدهد. می توان روی شیرینی را از هر میوه ای برای تزیین استفاده کرد. می توان شکلات تخته ای را خرد کرد و به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب نمود و روی شیرینی ها را با آن تزیین کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/710619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

تو که با عاشقان درد آشنایی

آغاز اردو از هجدهم

صالح: دیدار با قرقیزستان بهترین بازی تیم ملی فوتسال بود

سپاهان نمی‌تواند استقلال ملاثانی را دست‌کم بگیرد!

تیم دانشجویان ایران در راه مسابقات جهانی

جبران فرصت‌های سوخته در رفسنجان

بازداشت یک نوجوان به ظن تدارک حمله تروریستی در المپیک

حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای

سرگشتگی و یاس یک فضانورد

پوستر جدید فیلم سینمایی سال گربه منتش شد

چهره ها/ واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد

سیکس پک چند؟ / هزینه‌های نجومی برای خوش‌اندامی یک‌شبه!

بنری که خواننده مطرح پاپ را به شدت شاکی کرد

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری مشخص شد

4 گوشه دنیا/ جزیره‌ای که مرگ در آن فراموش می‌شود!

حرکت جنون‌آمیز مرد جوان وسط خیابان؛ نشستن روی سقف خودرو!

چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند

گفتگوی آخرین خبر با بانوی ورزش ایران

صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه 12 ساله

العین، نیمار را از یک دستاورد تاریخی محروم کرد

بازگشت ستاره جوان سپاهان

پرسپولیس بعد از چهار فصل با مربی خارجی در حذفی!

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

گرگ های زیادی اطراف همسرتون هستند

استوری جذاب الناز حبیبی با تم مشکی

«اسماعیل» دوست نداره من کار کنم

شش سریال پربیننده صداوسیما که درس عبرت مردم شدند

سمی که بسیاری از خانم ها هر روز مصرف می‌کنند!

ترانه زیبای «خنده داره نه» با صدای علی یاسینی

تداوم رگبار باران در ارتفاعات برخی استان‌ها

کنکور 1403 با آزمون «علوم ریاضی» و «انسانی» آغاز شد

اینترنت برای کنکور امسال قطع می‌شود؟

تفال/ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم

تقویم تاریخ/ گشایش نخستین ایستگاه فرستنده رادیویی و تلگراف بی‏سیم ایران

در صورت بلعیدن اجسام خارجی توسط کودکان چه واکنشی باید داشته باشید؟

پاستا کانِلونى یا لازانیا!

نقش شبکه‌های اجتماعی در ترغیب نوجوانان به مصرف دخانیات

عادت‌های سبز برای داشتن زمین پاک

خدایا زندگی رو زیر و رو کن

پنج عامل سقوط الهلال در لیگ قهرمانان آسیا

برخورد صمیمانه شمسایی با خبرنگار ژاپنی

تیم ملی یک مربی جدید می‌خواهد

درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی

ممنون به خاطر همه چیز؛ خداحافظ برای همیشه!

درخشان: پرسپولیس شرایط خوبی برای پیروزی برابر آلومینیوم دارد