آریا بانو

آخرين مطالب

نان «بابکا کدوحلوایی» با طعم شکلاتی خانه داري

نان «بابکا کدوحلوایی» با طعم شکلاتی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / تا فصل کدو حلوایی هست از این نان خوشمزه غافل نشید« PumpkinChocolate Babka»
امروز من براتون نان بابکا کدوحلوایی درست میکنم که داخل خمیرش از کدو حلوایی استفاده میشه ولی برای افرادی که کدو حلوایی دوست ندارند اصلا طعم کدو حلوایی نداره وطعم شکلات قالب هست
مواد لازم جهت درست کردن بابکا کدو وشکلات
شیر ولرم یک لیوان
یک ق غ پر خمیر مایه
2عدد تخم مرغ درشت
نصف لیوان شکر
یک ق چ وانیل
یک ق چ نمک
نصف لیوان کره اب شده
نصف لیوان پوره کدو حلوایی
یک ق غ پودر دارچین
5تا 5/5لیوان آرد
مواد لازم جهت درست کردن شکلات بین نان
3چهارم لیوان شکلات /یک دوم لیوان کره
یک سوم لیوان شکر/نصف لیوان پودر کاکائو
یک ق م دارچین/کمی وانیل
طرز تهیه
اول خمیر بابکا رو با هم درست میکنیم
تمام مواد به جز ارد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید تا یکدست بشه
شیر سرد نباشه داغ هم نباشه چون باعث میشه مخمر بمیره بعد از مخلوط شدن مواد ارد رو کم کم اضافه کنید برای خمیر من 5تا لیوان ویک ق غ ارد استفاده شد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون سفت نشه باید یک خمیر نرم ولطیف داشته باشید همراه با کمی چسبندگی که بعد از استراحت چسبندگی خمیرتون کم میشه
روی خمیر رو بپوشونید وبزارید تا کاملا حجم بگیره حدود 2ساعت ونیم تا سه ساعت امکان داره زمان ببره
تا خمیرتون حجم بگیره واستراحت کنه مواد شکلاتی بین نان رو درست کنید
کره،شکلات،شکر،دارچین،وانیل،وپودرکاکائو همه رو باهم مخلوط کنید وبزارید روی حرارت تا شکلات وکره ذوب بشه کافی هست حالا بزارید کنار تا خنک بشه وبرای بین خمیرمون از مواد استفاده کنیم
بعد از استراحت خمیر روی سطح کارتون رو آرد بپاشید خمیر رو از داخل کاسه انتقال بدید روی میزتون میتونید خمیر رو دوقسمت کنید ومراحل کار رو مثل من انجام بدیدو در دوتا قالب لوف 20 سانت بزارید خمیر رو با کمک وردنه باز کنید ومواد شکلاتی رو روی سطح خمیرتون پهن کنید وخمیرتون رو رول کنید قسمت انتهای خمیر رو به هم فیکس کنید تا باز نشه
خمیرتون رو از طول به دوقسمت تقسیم کنید وبه هم بپیچید میتونید خمیرتون رو دوقسمت کنید وداخل دوتاوقالب لوف بزارید من ولی خمیرم رو به صورت دایره ای پیچیدم و داخل یک قالب 28 سانت گرد گذاشتم کف قالب رو کمی چرب کنید اگر از قالب میان تهی استفاده کنید شکل وفرم خمیرتون بعد از پخت زیبا تر خواهد شد
خمیرتون رو از طول به دوقسمت تقسیم کنید وبه هم بپیچید میتونید خمیرتون رو دوقسمت کنید وداخل دوتاوقالب لوف بزارید من ولی خمیرم رو به صورت دایره ای پیچیدم و داخل یک قالب 28 سانت گرد گذاشتم کف قالب رو کمی چرب کنید اگر از قالب میان تهی استفاده کنید شکل وفرم خمیرتون بعد از پخت زیبا تر خواهد شد
فرتون رو روی 200 درجه سانتی گرادروشن کنید
روی خمیرتون رو بپوشونید وبزارید حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه استراحت دوم رو انجام بده تا دوباره حجم بگیره حالا خمیرتون رو انتقال بدید داخل فر از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه کمی روی نان طلایی میشه اشتباه نکنید خمیر رو زود از داخل فر بردارید به خاطر وجود شکلات داخل خمیر گاهی اوقات این فکر به وجود میاد که نان داره میسوزه
کمی که نان از داغی افتاد از قالب خارج کنید وبعد از سرد شدن کامل برش بزنید وبا قهوه نوش جان کنید
منبع: brotchen.kuchen

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/711562/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قطعه ای زیبا با تکنوازی ساز «ابوا»

ترخیص 2 هزار و 500 خودرو و تاکسی برقی از گمرک

تو ژاپن موسیقی رو اینجوری آموزش میدن!

خواص مصرف لیموی یخ زده در طول روز که تا به حال نشنیده اید

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

تو مثل منی برف...

دستِ خالی امان هندی و 12 آسیایی که در بیشکک سهمیه گرفتند

نساجی با درخشش یک برزیلی امیدوار به بقاست

منفور بارسلون بازیکن هفته چمپیونزلیگ شد!‏

گل دوم استقلال از روی نقطه پنالتی توسط محمدی

سکوت تراکتوری‌ها پس از شکست

پرسپولیس با ذخیره‌ها تیم رضا عنایتی را شکست داد

تراکتور سهمیه آسیا را به ملوان تعارف زد

شوت ابوالفضل جلالی در دقیقه 58 به تیرک عمودی دروازه شمس آذر برخورد کرد

بازگشت امید به نساجی با برد خانگی؛ تراکتور بدون خمس هم باخت

پیشنهاد میلیاردر فنلاندی؛ اینتر را به من بفروش!‏

گزارش زنده؛ استقلال 2-0 شمس‌آذر قزوین

دیبی:نفهمیدم تکرار کن! یه مرتیکه رو اسب سفید نشسته؟

دلبری های پیمان معادی در سریال افعی تهران

پشت صحنه جذاب صداتو با حضور جواد هاشمی

کشف اتفاقی استخوان بزرگترین موجود دریایی که 202 میلیون سال قبل وجود داشت/ ویدئو

آهنگ «سلام عزیزم» با صدای مسیح و آرش ای پی

تکلیف تعطیلی پنجشنبه‌ها چه زمانی مشخص می‌شود؟

این نوشیدنی خوشمزه و اقتصادی رو از دست نده

سس قارچ ویژه برای سیب زمینی سرخ شده

کمبود این ویتامین‌ها مساوی است با سردردهای مکرر

ترفندهای تمیزکاری خانگی

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

خاص‌ترین خوش و بش هفته در دربی کوچک

گل اول استقلال به شمس‌آذر توسط مهرداد محمدی

گل اول نساجی از روی نقطه پنالتی توسط باقری

اعتراف پوچتینو به عادت عجیب؛ خرافاتی نیستم

آلوز صدر جدول پاسورها را برای جلالی آب و جارو کند!

حضور پر رنگ نکونام روی سکوها

تراکتور، حسرت پیروزی در 1403

عباس‌زاده گره نساجی مقابل تراکتور را باز کرد

بدشانسی و فرصت‌سوزی مدافع استقلال!

رئال رونمایی می‌کند؛ قله فناوری برای چمن مخملی

سه مربی تیم ملی در ورزشگاه وطنی و آزادی

گزارش زنده؛ استقلال 1-0 شمس‌آذر قزوین

خاطره تلخ ملیکا شریفی‌نیا از تصادفش

دلیل ازدواج نکردن امیر آقایی

موزیک ویدئوی «با تو» با صدای ماکان بند

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری از اول اردیبهشت آغاز می‌شود

جنگل حرا خلیج نایبند عسلویه

نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان

شخصی که تناقص رفتاری دارد باید درمان شود

تراکتور و نساجی به یاد نادر دست نشان

سهرابیان از لیست استقلال خط خورد