آریا بانو

آخرين مطالب

خانواده دختران نجات یافته از خانه وحشت در شوک اجتماعي

خانواده دختران نجات یافته از خانه وحشت در شوک
  بزرگنمايي:

آریا بانو - همشهری / والدین 2دختری که در خانه وحشت زندانی بودند می‌گویند که در همه این مدت در جست‌وجوی دخترشان بوده‌اند.
تحقیقات در پرونده خانه وحشت با شناسایی خانواده 2دختر نجات‌یافته وارد مرحله‌ای تازه شده است. آنها می‌گویند پس از ناپدیدشدن دخترشان ماجرا را به پلیس اطلاع داده و همه این مدت در جست‌و‌جوی دخترانشان بوده و حالا که پی به اسرار ناپدید شدن آنها برده‌اند، دچار شوک بزرگی شده‌اند.
به گزارش همشهری، دوشنبه هفته گذشته و پس از افشای اسرار خانه وحشت پایتخت که درآن دختری به قتل رسیده و 2 دختر دیگر مدت زیادی زندانی بودند، افکار عمومی جامعه با شوکی بزرگ روبه‌رو شد.
متهم اصلی این پرونده جوانی 33ساله به نام سعید است که با معرفی خود به‌عنوان مأمور پلیس دختران فراری را فریب داده و به خانه‌اش در حوالی خیابان قزوین می‌کشاند و به همراه خواهرش آنها را زندانی می‌کرد.
پیدا شدن جسد نایلون پیچ یک دختر در این خانه و نجات 2دختر دیگر که یکی از آنها از 3سال قبل و دیگری از 8ماه قبل در این خانه زندانی بودند، نشان می‌‌داد که پلیس با پرونده‌ای پیچیده و مرموز روبه‌روست و سعید احتمالا علاوه بر دختری که در خانه‌اش کشته شده بود، جنایات دیگری نیز مرتکب شده است.
به همین دلیل سعید و خواهرش با دستور قاضی وهابی، بازپرس دادسرای جنایی تهران در اختیار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفته‌اند تا تمامی ابعاد پنهان این پرونده هولناک روشن شود.
کارآگاهان اما در تازه‌ترین تحقیقات موفق شدند والدین 2 دختری را که از خانه وحشت نجات یافته‌‌اند، شناسایی کنند. دختری که 3سال قبل پا در خانه وحشت گذاشت در حوالی تهرانپارس زندگی می‌کرد.
والدین او می‌گویند که 3سال قبل به پلیس مراجعه و اعلام کرده بودند، دخترشان به طرز مشکوکی ناپدید شده است. دختری که 8‌ماه در کمد زندانی شده و شرایط سختی داشت نیز ساکن منطقه بهارستان اسلامشهر بود. خانواده وی نیز مدعی‌اند 8‌ماه قبل گزارش ناپدید شدن او را به پلیس بهارستان اسلامشهر اعلام کرده بودند. خانواده این دو دختر فراری وقتی متوجه شدند که دخترانشان در همه این مدت در اسارتگاه سعید بودند، دچار شوک شده‌اند و قرار است به‌زودی با دخترانشان ملاقات کنند.
در جست‌وجوی قربانیان
ماموران پلیس در بازرسی از خانه وحشت مدارکی به‌دست آورده‌اند که نشان می‌دهد زنان و دختران دیگری نیز در آنجا زندانی بوده‌اند. ازجمله کارت ملی متعلق به یک زن که مشخص شده صاحب آن زنده است و حالا به دادسرای جنایی تهران احضار شده است.
از سوی دیگر 2 دختر نجات یافته در تحقیقات گفته‌اند در مدتی که در خانه سعید زندانی بودند، شاهد ورود تعدادی زن و دختر دیگر به آنجا بوده‌اند که برخی از آنها موفق به فرار شدند. یکی از آنها زنی بود که همسرش او را نجات داد. وی اهل شهرستان شاهرود بود که به همراه فرزند خردسالش به تهران آمده و از آنجا که مدارک هویتی همراهش نبود پس از آشنایی با سعید پا به خانه وحشت گذاشته بود. آنطور که مشخص شده زن جوان قبل از ورود به خانه سعید تلفنی با همسرش تماس گرفته و به او اطلاع داده بود که قرار است به خانه مردی جوان که ظاهرا پلیس است، برود.
همین موجب شده بود که شوهرش چند روز بعد به خانه سعید برود و همسرش را نجات بدهد، اما نکته عجیب ماجرا این است که به چه دلیل این زوج اسرار خانه وحشت را فاش نکردند. به همین دلیل بازپرس جنایی دستور احضار این زن به دادسرا و انجام تحقیقات از او را صادر کرده تا ابعاد پنهان این ماجرای عجیب آشکار شود.
مقتول لهجه داشت
در خانه وحشت جسد دختری کشف شده که حدود 4‌ماه از مرگش می‌گذشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد که وی توسط سعید به قتل رسیده است. متهم اما این اتهام را انکار می‌کند. او می‌گوید که مقتول توسط دختران دیگر کشته شده است. یکی از معماهای پرونده، هویت مقتول و نحوه قتل اوست. به‌دلیل فساد نعشی و گذشت زمان زیادی از جنایت، هنوز علت اصلی مرگ مشخص نیست، اما دختران نجات یافته می‌گویند که مقتول لهجه مشهدی داشته و آنطور که صحبت‌های او را از پشت در یا داخل کمد شنیده‌اند، متوجه شدند که او از خانه‌اش در مشهد فرار کرده و به تهران آمده بود.
با این اطلاعات، قاضی پرونده دستور داده تا پرونده دختران و زنان گمشده در خراسان رضوی بررسی تا شاید از این طریق هویت مقتول شناسایی شود. تحقیقات از سعید همچنان ادامه دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که او در پرونده قبلی‌اش در سال 93که در آن باعث مرگ یک دختر فراری شده و دادگاه این قتل را شبه‌عمد تشخیص داده بود، به پرداخت 220میلیون دیه محکوم شده بود و ماهانه 500هزار تا یک میلیون تومان بابت آن می‌پرداخته است. اما به‌گفته خودش با مشکلات مالی روبه‌رو شده و توانایی پرداخت مابقی دیه را نداشته است. تحقیقات گسترده در این پرونده از سوی بازپرس جنایی و کارآگاهان پلیس همچنان ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/712881/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت