آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی خانه داري

طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - قرابیه شکلات عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم قرابیه شکلات عسلی تخم مرغ 2 عدد شکر 1 پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه عسل 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری شکلات چیپسی به مقدار کافی نمک نوک قاشق مرباخوری مواد لازم رومال زرده تخم مرغ 1 عدد پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی مرحله اول برای تهیه قرابیه شکلات عسلی خوشمزه ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر درون آن اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کش دار شود. مرحله دوم حالا روغن مایع را به همراه عسل به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد، بکینگ پودر و نمک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله سوم در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم. حالا مواد را ورز می دهیم تا خمیری لطیف که به دست نچسبد درست شود. در ادامه فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. مرحله چهارم حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه به اندازه گردو از خمیر را بر می داریم و در دست گرد می کنیم، سپس خمیر را کمی باز می کنیم و مقداری شکلات چیپسی درون خمیر قرار داده و مجددا گرد می کنیم. مرحله پنجم همه خمیر را به همین صورت شکل داده، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و قرابیه ها را با فاصله از هم درون سینی می چینیم. در ادامه با چنگال یا چاقو روی قرابیه را به سلیقه خود خط می اندازیم. مرحله ششم حالا مواد رومال را درست می کنیم. برای این منظور درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه با فشار دست خمیر را کمی فشار می دهیم. مرحله هفتم در این مرحله با برس از مواد رومال روی خمیر می مالیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از 20 دقیقه قرابیه را چک می کنیم. در صورت پخته بودن آن را از فر خارج می کنیم. مرحله هشتم در نهایت قرابیه را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس بدون دست زدن به آن اجازه می دهیم خنک شود. در آخر قرابیه را از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

قرابیه شکلات عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه شکلات عسلی
تخم مرغ2 عدد
شکر1 پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
عسل2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
شکلات چیپسیبه مقدار کافی
نمکنوک قاشق مرباخوری
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ1 عدد
پودر کاکائو1 قاشق چایخوری
طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی
مرحله اول
برای تهیه قرابیه شکلات عسلی خوشمزه ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر درون آن اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا روغن مایع را به همراه عسل به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد، بکینگ پودر و نمک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم. حالا مواد را ورز می دهیم تا خمیری لطیف که به دست نچسبد درست شود. در ادامه فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه به اندازه گردو از خمیر را بر می داریم و در دست گرد می کنیم، سپس خمیر را کمی باز می کنیم و مقداری شکلات چیپسی درون خمیر قرار داده و مجددا گرد می کنیم.
مرحله پنجم
همه خمیر را به همین صورت شکل داده، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و قرابیه ها را با فاصله از هم درون سینی می چینیم. در ادامه با چنگال یا چاقو روی قرابیه را به سلیقه خود خط می اندازیم.
مرحله ششم
حالا مواد رومال را درست می کنیم. برای این منظور درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه با فشار دست خمیر را کمی فشار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله با برس از مواد رومال روی خمیر می مالیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از 20 دقیقه قرابیه را چک می کنیم. در صورت پخته بودن آن را از فر خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت قرابیه را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس بدون دست زدن به آن اجازه می دهیم خنک شود. در آخر قرابیه را از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/715049/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار ‌کنند!

سوالات متداول درباره هتل های آنتالیا

داستانک/ پری خوشحال

واکنش اولیایی به واگذاری استقلال و پرسپولیس

جعفری: پیشنهاداتی دارم اما اولویتم تیم شهر خودم است

ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد

هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال

تکلیف سهمیه جام‌ جهانی در صورت صعود ازبک

پیشنهاد منچسترسیتی به خسرو حیدری

بازی پرسپولیس و سپاهان جذاب است

استرس فوتسالیست‌ها باید کنترل شود

بازی دوستانه استقلال پشت در‌های بسته

تیم ملی والیبال از امروز با سرمربی

اسماعیلی‌فر در بهترین فرم، محروم از سپاهان

کنایه «نون خ» به شعارهای مسئولین!

جانباز سرافراز «علی طحان سفلی» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

پیانو نوازی با احساس ایمان قیاسی در خانه شیک و لاکچری اش / مجری جوان از هر انگشتش یک هنر میباره

پای آرمین زارعی هم به دادگاه باز شد!

قطعه جدید محسن چاوشی به نام «جهان لاغر» منتشر می‌‌شود

شکستن درختان به علت وزش باد شدید

جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد؛ 96 نفر دستگیر شدند

رودخانه تفت یزد سرریز شد، خیابان اصلی به زیر آب رفت

حکم اعدام برای 3 پسر به اتهام تجاوز به 2 دختر نوجوان

تقویم تاریخ/ شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس به علت طوفان شن

حکمت/ برای پدران خود خوبی کنید

از طعم این پلوتن غافل نشین

ترفندهایی برای شناخت آبلیموی تقلبی از اصل/ آبلیموی سنتی بخریم؟

وقتی دفعه اول باباش رو بدون ریش میبینه!

ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند

چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟

گران‌قیمت‌ترین نقل و انتقالات بازیکنان تهاجمی در تاریخ فوتبال

ستاره آرسنال: با خوش‌شانسی به چلسی گل زدم

روزهای شیرین ستاره‌ای که با استقلال فسخ کرده بود!

خط و نشان سیاوش اکبرپور برای سپاهان!

تشکر ستاره اینتر از عمو تیری

ستاره بایرن مونیخ: جایی نمی‌روم

سرنوشت قایدی در فصل آتی

العهد در فینال ای اف سی کاپ

علی نعمتی: جواب استقلالی‌ها را در زمین می‌دهیم

ستاره سیتی دیوانه انتقال به بارسلونا

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

همه مرد های مجرد آبادی خواستگار گلاتاژ بودند!

برنامه عملیاتی برای تسریع در امر خدمت رسانی بهتر به جامعه ایثارگری طراحی شده است

نشست ستاد استانی کنگره ملی شهدای غریب در گلستان برگزارشد

نگاهی به کیک 4 طبقه جشن تولد محمود دینی بازیگر سریال آینه عبرت بعد از 36 سال / چقدر قیافه آتقی شکسته شده

تصاویر تازه آیلار عباسی بازیگر کودک نقش سرور در رحیل / بیرون سریال ببینید نمی شناسید

اعلام روزهای دارای بیشترین تصادف مرگبار در طرح نوروزی 1403

آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری از امروز

تفال/ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع

خوشمزه‌تر از این سالاد نخوردی! حتما امتحان کن