آریا بانو

آخرين مطالب

شگرد خوشمزه و لعاب دار شدن عدسی خانه داري

شگرد خوشمزه و لعاب دار شدن عدسی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / عدسی یکی از آش های معروف و محبوب بین ایرانی هاست، اگر میخواهید عدسی خوشمزه و لعاب دار داشته باشید باید چند نکته را هنگام پخت رعایت کنید.
نکاتی برای خوشمزه و لعاب دار شدن عدسی
عدسی یا آش عدس، یکی از آش‌های اصیل ایرانی است که بسیار مقوی، خوشمزه بوده و در تمامی نقاط کشور طبخ می شود. عدسی غذای خوشمزه ای است که معمولاً به عنوان صبحانه خورده می‌شود اما می‌توان در وعده های دیگر و یا به عنوان پیش غذا آن را سرو نمود.
چگونه عدسی لعاب دار رستورانی بپزیم؟
برای اینکه عدسی شما لعاب دار شود و آبکی نباشد، نکات زیر را رعایت کنید:
استفاده از عدس مرغوب
برای تهیه عدسی بهتر است از عدس ریز و مرغوب استفاده نمایید زیرا عدس های نامرغوب و دیرپز لعاب خوبی در غذا ایجاد نمی کنند پس عدسی بخرید که چروک و سوراخ‌ سوراخ نباشد و وقتی در کاسه‌ای از آب آن را خیس می‌کنید، عدس‌ها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. اگر عدس‌های شما دیرپز هستند آن‌ها را یا از چند ساعت قبل خیس کرده یا در زودپز نیم ‌پز کنید.
افزودن آرد
برای لعاب دار شدن عدسی می توانید یک قاشق آرد را تفت داده و به آن اضافه کنید و یا می توانید برای عدسی 4 نفری، 15 دقیقه قبل از سرو غذا 1 قاشق چایخوری آرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به عدسی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.
اضافه کردن سیب زمینی
برای اینکه عدسی شما غلیظ و لعاب دار شود، سیب زمینی را فراموش نکنید زیرا سیب زمینی باعث ایجاد لعاب در غذا می‌شود. شما می‌توانید سیب زمینی‌ها را خرد کنید و داخل موادتان بریزید تا بپزند اما پیشنهاد می کنیم برای غلیظ شدن عدسی سیب زمینی‌های پخته شده را له کرده و بعد به موادتان اضافه کنید.
له کردن عدسی
برخی خانم ها برای پخت عدسی روش دیگری دارند، آنها ابتدا عدس و سیب زمینی را می پزند و سپس پیازداغ را به آن می افزایند و با گوشتکوب مواد را می کوبند تا غلیظ و لعاب دار شود.
افزودن بلغور
روش های متفاوتی برای پخت عدسی وجود دارد، برخی درون عدسی بلغور جو می ریزند. ترکیب عدس و بلغور سبب لعاب دار و غلیظ شدن عدسی خواهد شد.

آریا بانو

استفاده از آب گوشت
اگر می‌خواهید عدسی غلیظ تر و مقوی‌تر و خوش طعم‌تر شود می‌توانید به جای استفاده از آب از آب مرغ یا گوشت برای پخت آن استفاده کنید.
برای خوشمزه تر شدن عدسی این روش های سرآشپزان حرفه ای را امتحان کنید:
برای خوشمزه تر شدن عدسی درون آن پیاز و سیر بریزید، سیر و پیاز را خرد یا رنده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. سبک و شیشه‌ای شدن پیاز برای تهیه عدسی کافی نیست.
برای خوشمزه تر شدن عدسی و از بین بردن طعم و بوی بد عدس قبل از پختن آن با مقداری آب خیس کنید و در زمان پخت عدس را جوشانده و کف آن را بگیرید.
برای خوشمزه تر شدن عدسی به مقدار آبی که برای پختن عدسی اضافه می‌کنید، توجه نمایید.
برای خوشمزه تر شدن عدسی از عدس ریز و مرغوب استفاده کنید،عدس های خارجی زودتر وا رفته و پوست آنها جدا می‌شود.
برای خوشمزه تر شدن عدسی کمی قارچ را خرد کرده و به عدسی اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.
برای خوشمزه تر شدن عدسی، ادویه بسیار مهم است. پودر کاری بهترین ادویه برای عدسی است که همان طعم سنتی و قدیمی را به آن می‌دهد. زردچوبه، گلپر و زیره نیز طعم خوبی به عدسی خواهند داد.
برای خوشمزه تر شدن عدسی، کمی گوشت چرخ‌کرده، پیاز، رب و کمی ادویه را با هم تفت داده و به عدسی خود اضافه کنید، از آب گوشت، قلم یا گوشت ریش شده هم می‌توانید استفاده کنید.
برای خوشمزه تر شدن عدسی، هنگام سرو عدسی آبلیموی تازه یا آبغوره به آن اضافه کنید.
برای خوشمزه تر شدن عدسی، می توانید عدسیتان را حتی با کمی کشک، خامه یا ماست هم سرو کنید.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی به عدسی سلیقه‌ای است و می‌توانید این غذا را بدون رب گوجه فرنگی نیز امتحان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/721197/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود