آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران:

باید با جهش و تحول به سمت ایده‌ها و پروژه‌های خردمحور حرکت کنیم/ بهره‌مندی از توانمندی‌های زنان در جهت تحقق «تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام» شهرداری تهران

باید با جهش و تحول به سمت ایده‌ها و پروژه‌های خردمحور حرکت کنیم/ بهره‌مندی از توانمندی‌های زنان در جهت تحقق «تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام»
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اردبیلی گفت: جهش و تحول رخ نخواهد داد مگر اینکه با تحول حکمرانی به سمت ایده‌ها و پروژه‌های خردمحوری برویم که با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد. خانواده بزرگ زنان در مدیریت شهری تهران به جهت ارتباط با بخش نوآوری در محیط پیرامون می‌توانند این ایده را به سطح عمل برسانند و برای تحقق شعار تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام تک‌تک زنان می‌توانند به ما کمک کنند.

به گزارش خبرنگار شهر ، مریم اردبیلی مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در مراسم گرامیداشت مقام زن که یکشنبه 3 بهمن 1400 با حضور جمعی از کارکنان زن شهرداری در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد، گفت: در این مناسبت و مناسبت‌هایی مانند این مسرور هستیم و باعث یمن و برکت است اما باید در عین حال درسها و پیام‌هایی را از ورای تاریخ برای جامعه امروز از خلال این مناسبت‌ها بازخوانی کنیم. آنچه که در وجود نازنین حضرت زهرا(س) بیش از همه متجلی است، عاملیت و تأثیرگذاری زنی است که در جایگاه و نقش‌ها و موقعیت‌های مختلف این تاثیرگذاری، الهام‌بخشی و جریان‌سازی را ایفا کرده است.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران افزود: سالهاست که اسیر دوگانه‌ای شدیم که بن‌بست‌هایی برای ما ایجاد کرده است و آن دوگانه‌ای است که بین تعدد نقش‌های زنان در خانه یا در جامعه در دنیای مدرن برای ما به وجود آمده است. در مبانی ارزشی و دینی ما دوگانه‌ای به نام خانه و جامعه برای زن نداریم. نکته اصلی این است که چقدر یک زن در پیشگاه خدا عبد است و در محیط خانه و محیط پیرامونی تکلیف و وظیفه‌ای بر دوش دارد که باید در همه جا ایفا کند. حضرت فاطمه(س) نماد تمام قد ایفای نقش موثر، عاملیت و تاثیرگذاری بود. 
الگوی تمام‌قد جامعه مادری، حضرت زهرا(س) است
اردبیلی ادامه داد: نکته مهم این است که یک زن چه سهمی از اثر می‌تواند داشته باشد و اینکه دیگران نیز بر این نکته باور داشته باشد و این عاملیت را به نمایش بگذارد. اگر در خانه و نقش مادری مطرح است، الگوی تمام قد جامعه مادری در ابنای بشر، حضرت زهرا(س) است. اما به محض اینکه تکلیف دیگری مشخص می‌شود که با انجام ندادن آن ممکن‌ است‌ راه هدایت بشر گم شود، حضرت با جنین در رحم به وسط کوچه می‌آید. به درب خانه تک‌تک مهاجرین و انصار می‌رود و در آن لحظه نقش اجتماعی خود را ترجیح می‌دهد و خطبه خود را به خاطر احقاق حق ولایت ارائه می‌دهد. 
او اضافه کرد: در دستگاهی که حضرات فاطمه، زینب کبری، خدیجه، مریم، معصومه و آسیه(س) حضور داشتند، نقش دوگانه خانه و محله یا جامعه مطرح نبود و عاملیت آنها به زمان و مکان بسنده نمی‌شد و در همه نقش‌ها متجلی می‌شد. 
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از بزرگترین پتانسیل‌های توانمندی حوزه بانوان در شهرداری تهران وجود دارد، گفت: ما در اداره کل امور بانوان و حوزه بانوان شهرداری تهران یک هزارم کل شهرداری هستیم و هرکاری بخواهیم برای 5 میلیون زن تهرانی انجام دهیم کار جزئی است. هر چند در حوزه بانوان کارهای ارزشمندی انجام می‌شود. ما یک واحد کوچک شتاب‌دهنده هستیم برای اینکه 999 هزارم دیگر شهرداری تهران به تهران دوستدار خانواده، انسانی‌تر، مردمی‌تر، محله‌محورتر، خلاق‌تر و مشارکت محوری‌تر نزدیکتر شود. زنان نقش بهبوددهندگی و تربیت پیرامونی خود را دارند و زنان موجودیتی هستند که همیشه ابعاد مختلف الزامات و اقتضائات تک تک افراد خانواده را درنظر گرفته‌اند.
اردبیلی عنوان کرد: در کنار نگاه زنان به عنوان محور خانواده به حضور زنان در تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مشاوره‌ای و مدیریتی نیازمندیم. 
برای تحقق شعار «تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام» تک‌تک زنان می‌توانند به ما کمک کنند
او یادآور شد: "تهران خانواده" جایی نیست که فقط به خانواده سوبسیدها و امتیازاتی بدهیم. حتی جایی نیست که بگویم که هر سیاستی که طرح می‌شود، باید پیوست خانواده نیز در طراحی آن مدنظر باشد. سطح متعالی حکمرانی خانواده‌محور وقتی محقق می‌شود که به تک‌تک خانواده‌های تهرانی به عنوان‌ یک واحد حل مساله باور کنیم و مشارکت آنها را تسهیل کنیم و برای نقش‌آفرینی خانواده‌ها برای کمک به مدیریت شهری ریل‌گذاری کنیم. 
مدیرکل امور بانوان شهرداری گفت: ناگزیریم از اینکه مشارکت خانواده‌ها را در بهبود وضعیت شهر داشته باشیم. جهش و تحول رخ نخواهد داد مگر اینکه با تحول حکمرانی به سمت ایده‌ها و پروژه‌های خردمحوری برویم که با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد. خانواده بزرگ زنان در مدیریت شهری تهران به جهت ارتباط با بخش نوآوری در محیط پیرامون می‌توانند این ایده را به سطح عمل برسانند. برای تحقق شعار تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام تک‌تک زنان می‌توانند به ما کمک کنند. در حیطه زنان ظرفیت‌های بیشتری برای آنان می‌بینیم. به هر سرای محله که سر بزنید 70 تا 80 درصد حضور بانوان و نقش مشارکتی آنها را می‌بینید. طی فرایندی می‌توانید ایده‌ها و طرح‌های خود را برای تحقق "تهران خانواده" با ما به مشارکت بگذارید. 
در این مراسم علیرضا زاکانی شهردار تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، مریم اردبیلی مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران، محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8، الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مدیران شهری حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/724159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی