در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده نخورید!
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / در زمان آلودگی هوا برای پیشگیری از بروز بیماریهای تنفسی باید کمتر از غذاهای سرخ استفاده کنید چراکه چربی زیاد، التهاب را مضاعف میکند.
همچنین سعی کنید در روزهای آلوده مواد غذایی حاوی کافئین شامل چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات را تا حد امکان کمتر بخورید زیرا این مواد ضربان قلب را افزایش میدهد و بهتبع آن افزایش تنفس را در پی دارد و مواد آلودهکننده را بیشتر وارد بدن میکند.
منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به علت این که منبع غنی آنتیاکسیدان هستند، بهعنوان ضد التهاب عمل میکنند و سلولهای سرطانی را از بین میبرند.
بهتر است در زمان آلودگی هوا از کلم، مواد غذایی حاوی امگا3 مانند ماهی، گردو و تخم کتان، سیر و پیاز ترجیحاً خام به علت این که حاوی موادی هستند که فلزات سنگین را جذب می کنند و مانع جذب آن در بدن میشوند، استفاده کرد.
استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار مؤثر است.بهتر است از مواد غذایی حاوی مواد نگه دارنده همچون کنسروها و غلات حجیم شده و چیپس استفاده نکنید.
برای کاهش آثار مخرب آلودگی هوا بر بدن در صورت امکان روزانه یک عدد قرص جوشان ویتامین ث و یک روز در میان یک عدد مکمل امگا 3 بخورید.
-
يکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴:۴۳
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/749619/