طبخ سنتی «آش چاقاله» به روش محلی های یزدی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / یکی دیگه از
آش های جذاب و جالب
ایرانی که در جنوب استان یزد و شهرستان ابرکوه درست میشه همین
آش چاقاله است.
استفاده از چاقاله زردآلو این
آش رو متمایز میکنه و همینطور اولین بار بود میدیدم که برگ
مو رو مثل
سبزی خُرد می کنند و توی
آش می ریزند.
.
جای همگی خالی در یک عصر زیبای بهاری در روستای صادق آباد فراغه میهمان
خانواده محترم برزگر بودیم، صاحب جان خانم با همراهی همسرشون آقا کیانوش و دخترشون آمنه خانم این
آش خوشمزه رو درست کردند،
.
برنج، لپه، چاقاله زردآلو، برگ
مو ، نعنا و شنبلیله ،شوید ، ادویه، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک موادی بود که صاحب جان خانم برای تهیه این
آش استفاده کردند
.
روستای صادق آباد دهستان فراغه شهرستان ابرکوه استان یزد.
از صفحه «دورنیست»
-
پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۶:۳۳
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/754487/