آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز پخت «کیک ماربل اسفناج» برای مهمانی خانه داري

شیرینی ها/ طرز پخت «کیک ماربل اسفناج» برای مهمانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ کیک اسفناج یک کیک خوشمزه و مقوی است که مخصوصا برای بچه هایی که سبزیجات دوست ندارند، مفید است. مزه اسفناج درون کیک آزار دهنده نیست و مزه و بافت خوبی به کیک می دهد. کیک ماربل با ترکیب مواد ساده و مواد اسفناجی تهیه می شود که به صورت دو رنگ و لایه لایه درون کیک، بافت زیبایی به کیک می دهد. این کیک را می توان با خامه قنادی و بریلوی سبز تزیین نمود و به عنوان کیک تولد، عصرانه و صبحانه و همچین کیک های کافی شاپی در منو رستوران ها و کافه ها قرار داد.
مواد لازم کیک ماربل اسفناج
آرد سفید
3 پیمانه
تخم مرغ
5 عدد
نمک
¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر
3 قاشق چایخوری
شیر
دو سوم پیمانه
روغن مایع
½ پیمانه
شکر
1.5 پیمانه
وانیل
½ قاشق چایخوری
گلاب یا شیر
¼ پیمانه
مواد لازم پوره اسفناج
اسفناج
100 گرم
گلاب
¼ پیمانه
شیر
¼ پیمانه
روغن مایع
3 قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک ماربل اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کیک ماربل اسفناج مجلسی برگ های تازه و جوان اسفناج را شسته و با گلاب و شیر و روغن درون مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره شود. آرد سفید و نمک و بکینگ پودر را با هم سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
یک کاسه متوسط بر می داریم. تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. حدود 6 دقیقه می زنیم. سپس روغن مایع و شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا با همزن می زنیم تا مخلوط شود.
مرحله سوم
سپس آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده به آرامی با مایه تخم مرغ مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود. در ادامه مخلوط را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در دو ظرف جدا گانه می ریزیم.
مرحله چهارم
به نصف مایع کیک یک و یک چهارم پیمانه پوره اسفناج اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در مواد باقی مانده یک چهارم گلاب یا شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم. یک قالب گرد با قطر 26 یا 28 سانت را برداشته و کف آن را کاغذ روغن پهن می کنیم.
مرحله پنجم
سپس با استفاده از یک ملاقه، یک ملاقه از مایه ساده را در مرکز قالب می ریزیم. سپس مایه اسفناجی را در وسط مایه ساده در قالب می ریزیم. دوباره یک ملاقه مایه ساده و یک ملاقه مایه اسفناجی می ریزیم.
مرحله ششم
انقدر این کار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم کرده ایم. مواد کیک را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد. قبل از نیم ساعت در فر را باز نکنید.
مرحله هفتم
بعد از آن هر چند دقیقه یک بار با سیخ چوبی امتحان کنید که تا کامل پخته شده باشد. پخت کیک که تمام شد آن را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا از داغی بیفتد. سپس از قالب خارج می کنیم. این کیک را می توان با خامه فرم گرفته کاور کرد و با بریلو تزیین نمود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/756689/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

موزیک ویدئوی «خط قرمز» با صدای سهراب پاکزاد

وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده؛ استان‌هایی که منتظر بارش هستند

ساخت مجسمه شکری

اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

نسخه خانگی بستنی سالار!

دیگه از بیرون کباب لقمه نخر

پایه‌گذار مکتب ایرانی در طب اسلامی را می‌شناسید؟

نوجوان کاراته کار: شکست واقعا مقدمه پیروزی بود

دروسی: لورکوزن شکست‌ناپذیر نیست

پرسپولیس کار سختی نسبت به استقلال دارد

کارشناس فوتبال: تجربه استقلال تعیین کننده است

علی چینی: نباید به استقلال ایراد گرفت

بازیکن سابق فوتسال: ایران منطقی بازی کرد

ایتالیا برای فصل آینده لیگ قهرمانان 5 سهمیه‌ای شد

ابراز نگرانی انگلیس نسبت به امنیت افتتاحیه المپیک پاریس

امیدوارم مدیران تراکتور تصمیم عجولانه‌ای برای نیمکت تیم نگیرند

آذرپیرا مقتدرانه از سد آزادکار ژاپنی گذشت

هشدار کاپلو به یوونتوس با تمجید از طارمی

آرزوی مایکل داگلاس برای مرگ در «مرد مورچه‌ای»

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

سفر به ایران قدیم؛ اولین هواپیمای ایران و سفر استانی احمدشاه

برای داشتن عمر طولانی از این مواد غذایی غافل نشوید

ماجرای رد و بدل رمز ارز برای تقلب در کنکور!

تصاویری دیوانه‌کننده از دوچرخه سواری روی دیواره یک سد

رنگرزی سنتی به سبک مدرن و خلاقانه

خبری تازه درباره پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

ورود «مهمان سرزده» به کتابفروشی‌ها/یک‌قصه تصویری برای کودکان

حریف تراکتور نصف تیمش را ندارد!

برد راحت امامی مقابل حریف کره‌ای و صعود به نیمه‌نهایی

بهترین موقعیت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر

رکوردشکنی تاریخی بایرلورکوزن و ژابی آلونسو

گل دیدنی پولیتانو به فروزینونه از تمامی زوایا

حمایت کلوپ از ستاره لیورپول

2 خبر از فیلم کوتاه؛ آخرین وضعیت «ابله» و«آخرین شیهه»

چرا غیبت بازیگران و خوانندگان در مهمانی طهماسب، لطمه‌ای به آن وارد نکرده است؟

اولین تصویر منتشر شده از اسکناس 500 هزار تومانی جدید + واکنش بانک مرکزی

خبر جدید دولت درباره حقوق امسال کارمندان و اعلام تغییرات و رقم دقیق افزایش حقوق ها

ماجرای انفجارهای شدید امروز در اصفهان و تبریز چه بود؟ + آخرین جزییات

هجدهمین شماره «همساز» با دونوازی تنبک منتشر شد

غذا دادن غواص به کوسه گرسنه!

وقتی حیوان خانگی ات یک گاو باشد!

روش تهیه ساندویچ سرد مرغ

با این خوراکی های خوشمزه از کبد چرب رهایی می یابید

خانمم 3 ماه است که به جدایی فکر می کند

آقامیرزایی در کایاک 200 متر برنز گرفت

مصدوم رباط صلیبی تراکتور برگشت

محمدنژاد جوان در نخستین مبارزه پیروز شد

کابوس آلومینیوم دوباره برای عالیشاه و پرسپولیس