میزاردور/ نحوه درست کردن «دسر محلبی آلبالو»
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر:4 لیوان
شکر:1 لیوان
آرد سمولینا (ایرمیک):9 ق غ
وانیل 1/2 ق چ
مواد لازم برای سس روی دسر:
آلبالو: نیم کیلو
آب آلبالو:1/2 لیوان
شکر:1فنجون
نشاسته ذرت:1 ق غ
آبلیمو:1/2 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا شیر وشکر و آرد سمولینا رو خوب هم میزنیم تا آرد سمولینا تو شیر حل بشه وگوله نشه بعد روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و در آخر وانیل رو اضافه کرده و خاموش میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال میزاریم.
تهیه سس روی دسر:
آلبالو و آب آلبالو و شکر رو حرارت میزاریم تا بجوشد وقتی جوشید و آب آلبالو رو به اتمام بود نشاسته ذرت رو با 1/2 آب سرد حل میکنیم و به سس اضافه کرده میزاریم چند تا قل بزنه و سس غلیظ بشه و در انتها ابلیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم
دسر رو از قالب خارج کرده و سس رو روی دسر میریزیم.
-
دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴:۵۳
-
۷۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/756745/