آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی خانه داري

طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پاناکوتا ژله بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با مواد و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم پاناکوتا ژله بستنی ژله پرتقال 1 بسته بستنی وانیلی 50 گرم شیر 2٫5 پیمانه شکر 6 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100 گرم آب جوش 1٫5 لیوان + ¼ پیمانه طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی مرحله اول برای تهیه پاناکوتا ژله بستنی خوشمزه در ابتدای کار از 1 ساعت قبل بستنی را از یخچال خارج کرده، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه ژله را به همراه یک و نیم لیوان آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در ادامه کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گذاشته و بنماری می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود. زمانی که ژله کاملا شفاف شد آنرا از روی کتری برداشته، سپس اجازه می دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. مرحله سوم پس از اینکه بستنی و ژله به دمای محیط رسیدند، بستنی را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. مرحله چهارم حالا مایع ژله بستنی را به قالب اضافه کرده و درون یخچال می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم ژله بستنی به مدت 30 دقیقه درون یخچال بماند تا نیم بند شود، سپس شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مرحله پنجم در ادامه اجازه می دهیم ذرات شکر درون شیر حل شود. در همین حین ژلاتین را با یک چهارم آب جوش باقی مانده مخلوط کرده و بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شود. زمانی که ذرات شکر درون شیر حل شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. مرحله ششم حالا ژلاتین بنماری شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم مخلوط شیر با دمای محیط هماهنگ شود. زمانی که مخلوط شیر به دمای محیط رسید، خامه را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن باز شود. مرحله هفتم در ادامه خامه را به مخلوط شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مخلوط شیر را روی ژله بستنی نیم بند می ریزیم و مجددا قالب را به یخچال بر می گردانیم. مرحله هشتم در این مرحله اجازه می دهیم پاناکوتا به مدت 2 ساعت درون یخچال بماند تا کاملا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و پاناکوتا را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.

پاناکوتا ژله بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با مواد و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتا ژله بستنی
ژله پرتقال1 بسته
بستنی وانیلی50 گرم
شیر2٫5 پیمانه
شکر6 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه100 گرم
آب جوش1٫5 لیوان + ¼ پیمانه
طرز تهیه پاناکوتا ژله بستنی
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا ژله بستنی خوشمزه در ابتدای کار از 1 ساعت قبل بستنی را از یخچال خارج کرده، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه ژله را به همراه یک و نیم لیوان آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گذاشته و بنماری می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود. زمانی که ژله کاملا شفاف شد آنرا از روی کتری برداشته، سپس اجازه می دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه بستنی و ژله به دمای محیط رسیدند، بستنی را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مایع ژله بستنی را به قالب اضافه کرده و درون یخچال می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم ژله بستنی به مدت 30 دقیقه درون یخچال بماند تا نیم بند شود، سپس شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه اجازه می دهیم ذرات شکر درون شیر حل شود. در همین حین ژلاتین را با یک چهارم آب جوش باقی مانده مخلوط کرده و بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شود. زمانی که ذرات شکر درون شیر حل شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله ششم
حالا ژلاتین بنماری شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم مخلوط شیر با دمای محیط هماهنگ شود. زمانی که مخلوط شیر به دمای محیط رسید، خامه را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن باز شود.
مرحله هفتم
در ادامه خامه را به مخلوط شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مخلوط شیر را روی ژله بستنی نیم بند می ریزیم و مجددا قالب را به یخچال بر می گردانیم.
مرحله هشتم
در این مرحله اجازه می دهیم پاناکوتا به مدت 2 ساعت درون یخچال بماند تا کاملا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و پاناکوتا را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/756996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می‌پیوندد

سروده‌ افشین علا با تضمین مصرعی از رهبر انقلاب

دادرس: جرایم انضباطی حجم پرونده‌ها را کم کرده است

یورو برای بلینگام و امباپه است، نه رونالدو!

پایان حضور یک ساله مطهری در تیم ملی

اعزام شمشیربازان ایران به مسابقات زون آسیا

آقای قلعه نویی امید را از لیگ یک آورد سپاهان

پائز: روی هدف بزرگی که داریم متمرکزیم و انجام می‌دهیم

تیم ملی والیبال و یک جنگ درون تیمی!

شرط حضور گل‌محمدی روی نیمکت تراکتور

ایتالیا مردانش را برای لیگ ملت‌های والیبال به خط کرد

داوران یک هشتم نهایی جام حذفی مشخص شدند

اعتراف عجیب ژیلا صادقی درباره آشپزی

چه خبر از مهران مدیری و نیکی کریمی؟

دلیل اصلی تحصیل مسعود ده‌نمکی در حوزه علمیه چه بود؟

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات تتلو برگزار شد / 10 اتهام امیرحسین مقصودلو از زبان قاضی حجت الاسلام و المسلمین افشاری

شعری که رهبر انقلاب برای عملیات وعده صادق خوانده‌اند / رونمایی از دست خط مبارکشان برای اولین بار

حـذف کودکان مهاجر از سلامت

وقوع سیلاب در جاده شهرضا به اصفهان

ماجرای مرگ مشکوک دانشجوی دندانپزشکی چه بود؟

وضعیت خیابان‌های زرند کرمان بعد از بارش شدید باران

دستگیری 18 مدعی فروش سؤالات کنکور در تهران

معاون رئیس جمهور: دشمن با برنامه وارد مساله حجاب شده است

خلاقیت جالب برای بیرون آوردن بار از داخل کامیون

وقتی قطع کردن درخت را به هنرمند بسپاری

کرم کاپوچینو دسر 10 دقیقه ای

اضطراب زیادی دارید؟ این ویتامین ها را بخورید

حرکت عجیب یک زن در تهران برای به رُخ کشیدن ثروتش

عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای

کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل

تلسکوپ فضایی هابل 34 ساله شد

مجموعه شعر طنز «دیزی در پنت هاوس» منتشر شد

نقش ویژه پرسپولیس در فینالیست شدن العین!

قوانین باید برای اخراج ستاره چلسی عوض شود

اتهام جالب به آرتتا؛ موهایت رنگ است!

حیدری: بازیکن خوب برای مربی همه چیز است

کواچ قهرمان شد و خداحافظی کرد

واکنش نیمار پس از حذف الهلال برابر العین

حمایت امیر جعفری از سیدحسین حسینی

ستاره رئال: تعویضی هم باشم می‌مانم

پروژه 700 میلیون یورویی بن‌سلمان در فوتبال روی هوا

تبرئه استقلال از شکایت 42 میلیاردی یک ایجنت

سرگشتگی و یاس یک فضانورد/ مینی سریالی که باید دید

کت و شلوار «حبیب» جهانی شد!

بوی عجیبی داره بلالش چی زدین بهش؟

لحظات دلنشین دیدار هانیه غلامی و مادرش در فرودگاه با اشک‌های عاشقانه و پر احساس

درباره سندرم درس (DRESS) چه می دانید؟/ از ایجاد تا درمان

رونمایی از نماهنگ جدید خواننده «سلام فرمانده»

آبگرفتگی معابر شهر گنبد کاووس بر اثر بارش بهاری

آیین تعویض پرچم گنبد حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه‌السلام)