آریا بانو

آخرين مطالب

طبق تحقیقات، نواختن یک ساز موسیقی می‌تواند به سلامت مغز کمک کند روانشناسي

طبق تحقیقات، نواختن یک ساز موسیقی می‌تواند به سلامت مغز کمک کند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - احتمالا شنیده‌اید که با بالا رفتن سن، انسان نیاز به انجام سرگرمی‌های مختلف دارد تا بتواند مغز خود را سالم نگه‌دارد. طبق یک مطالعه جدید، به چندین دلیل یادگیری نواختن ساز موسیقی یا آواز می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و سلامت مغز کمک کند. در نتیجه حتما یادگیری یک ساز موسیقی را به لیست فعالیت‌های زندگی خود اضافه کنید. تحقیقات منتشر شده در مجله‌ی انجمن سالمندان آمریکا نشان داد که نواختن موسیقی می‌تواند باعث بهبود سلامت مغز در افراد مبتلا به زوال عقل یا اختلال خفیف شناختی شود. در این مطالعه، داده‌های 9 تست از 500 شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفت که هر یک از آنها شرایط خاصی داشتند. داوطلبان قبل و بعد از شرکت در موسیقی درمانی مورد ارزیابی قرار گرفتند که شامل نواختن ساز و آواز بود. عملکرد مغز شرکت کنندگانی که موسیقی می‌نواختند و در دوره‌های موسیقی شرکت کرده بودند بسیار متفاوت از عملکرد مغز افرادی بود که در دوره‌های موسیقی شرکت نکرده بودند و این موضوع بر عملکرد شناختی مغز افراد نیز تاثیر داشت. جنی دوریس، محقق ارشد این تحقیقات در مصاحبه‌ای گفت: “شرکت در کلاس‌های موسیقی و آواز خواندن در یک گروه کر، یک فعالیت جذاب و بی‌خطر است و طبق تحقیقات می‌تواند تاثیر بسیار عجیبی در مغز داشته باشد. در واقع دوره‌های موسیقی مانع افت شناختی مغز در دوره‌ی بزرگسالی خواهد شد.” براساس این تحقیقات به طور کلی سرگرمی‌هایی مانند حل جدول، پازل، بازی‌های فکری و دیگر موارد این چنینی می‌توانند مانع پیر شدن و زوال مغز شوند بنابراین در هر سنی که هستید از همین امروز سعی کنید به دنبال سرگرمی‌های ذهنی بروید و نواختن یک ساز موسیقی را بیاموزید تا در سنین بالا دچار آلزایمر، فراموشی و اختلالات شناختی نشوید و عملکرد خوبی را از مغز خود در سنین بالاتر دریافت کنید.

احتمالا شنیده‌اید که با بالا رفتن سن، انسان نیاز به انجام سرگرمی‌های مختلف دارد تا بتواند مغز خود را سالم نگه‌دارد. طبق یک مطالعه جدید، به چندین دلیل یادگیری نواختن ساز موسیقی یا آواز می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و سلامت مغز کمک کند. در نتیجه حتما یادگیری یک ساز موسیقی را به لیست فعالیت‌های زندگی خود اضافه کنید.

تحقیقات منتشر شده در مجله‌ی انجمن سالمندان آمریکا نشان داد که نواختن موسیقی می‌تواند باعث بهبود سلامت مغز در افراد مبتلا به زوال عقل یا اختلال خفیف شناختی شود. در این مطالعه، داده‌های 9 تست از 500 شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفت که هر یک از آنها شرایط خاصی داشتند. داوطلبان قبل و بعد از شرکت در موسیقی درمانی مورد ارزیابی قرار گرفتند که شامل نواختن ساز و آواز بود. عملکرد مغز شرکت کنندگانی که موسیقی می‌نواختند و در دوره‌های موسیقی شرکت کرده بودند بسیار متفاوت از عملکرد مغز افرادی بود که در دوره‌های موسیقی شرکت نکرده بودند و این موضوع بر عملکرد شناختی مغز افراد نیز تاثیر داشت.

جنی دوریس، محقق ارشد این تحقیقات در مصاحبه‌ای گفت: “شرکت در کلاس‌های موسیقی و آواز خواندن در یک گروه کر، یک فعالیت جذاب و بی‌خطر است و طبق تحقیقات می‌تواند تاثیر بسیار عجیبی در مغز داشته باشد. در واقع دوره‌های موسیقی مانع افت شناختی مغز در دوره‌ی بزرگسالی خواهد شد.”
براساس این تحقیقات به طور کلی سرگرمی‌هایی مانند حل جدول، پازل، بازی‌های فکری و دیگر موارد این چنینی می‌توانند مانع پیر شدن و زوال مغز شوند بنابراین در هر سنی که هستید از همین امروز سعی کنید به دنبال سرگرمی‌های ذهنی بروید و نواختن یک ساز موسیقی را بیاموزید تا در سنین بالا دچار آلزایمر، فراموشی و اختلالات شناختی نشوید و عملکرد خوبی را از مغز خود در سنین بالاتر دریافت کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/759650/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن