آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش پخت بال مرغ کبابی زعفرانی خانه داري

آموزش پخت بال مرغ کبابی زعفرانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پارسی دی / بال مرغ کبابی زعفرانی یکی از روش های مزه دار کردن بال مرغ می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و برای کسانی که طعم های ساده را دوست دارند گزینه خوبی می باشد. شما می توانید این بال مرغ کبابی را داخل فر یا تابه یا به روی زغال تهیه کنید که می توانید هر سه روش را در این پست مشاهده کنید. تهیه بال کبابی به خصوص در روز های تعطیل کار بسیار دلچسبی می باشد و شما می توانید با 1 کیلوگرم بال یا کتف یک روز تعطیل عالی در کنار خانواده داشته باشید. شما می توانید بال مرغ کبابی زعفرانی را به همراه پلو زعفرانی میل کنید و یا می توانید به همراه نان به صورت ساده با سالاد سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه بال مرغ کبابی زعفرانی
بال 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد
لیموترش تازه 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
زعفران سابیده شده 1 ق چای خوری
روغن زیتون 2 ق غذا خوری
سس مایونز 1 ق غذا خوری
گوجه فرنگی 1 عدد
جعفری 2 ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی، پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه بال مرغ کبابی زعفرانی به 3 روش به روی زغال و ماهیتابه و فر
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید زعفران را با کمی قند بسابید و داخل یک قوری ریخته و چند قطعه یخ اضافه کنید و بگذارید تا زعفران رنگ بگیرد و خوشرنگ شود. بال مرغ را از بسته بندی خارج کنید و خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
مرحله دوم: مرینت کردن
پیاز را پوست بگیرید و خلالی درشت خرد کنید. آب لیموترش را بگیرد و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای خرد کنید. بال را داخل یک کاسه ریخته و به آن زغفران و ادویه ها و پیاز و آبلیمو و فلفل دلمه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بال ها طعم دار شوند و روی کاسه را بپوشانید و برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
مرحله سوم: تهیه سس مخصوص
در ادامه برای سس رومال بال مرغ زعفرانی باید یک کاسه را بردارید و روغن زیتون و کمی سس سفید و یک عدد گوجه فرنگی رنده شده یا پوره شده را به همراه جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و هم بزنید. سپس این مخلوط را کنار قرار دهید و برای رومال استفاده کنید.
مرحله چهارم: پخت بال مرغ کبابی زعفرانی
برای پخت به روی زغال باید زغال را از قبل آماده کنید و بال ها را به سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید و زمانی که نیم پخت شد باید بچرخانید و سس تهیه شده را روی آن بزنید و بگذارید تا کاملا پخته شود. برای پخت در تابه نیز کف تابه کمی روغن ریخته و بال ها را داخل تابه قرر دهید و سرخ کنید و در انتها سس را به روی بال ها بزنید. برای پخت در فر باید بال ها را داخل یک ظرف چرب شده قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا پخته شود و در انتها سس را ریخته و گریل را روشن کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه بال مرغ کبابی زعفرانی خوشمزه در خانه به روش رستورانی
می توانید مقدار زعفران را به دلخواه کم و زیاد کنید.
افزودن سس و روغن زیتون باعث نرم شدن بال می شود.
می توانید در انتها فلفل و پیاز مرینت را جدا سرخ کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/767896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای زیبای علیرضا افتخاری با شعری از سعدی

پرش خیره کننده کروکودیل برای گرفتن طعمه

گوناگون/ رمزگشایی از حیات وحش؛ چطور گرگ، روباه و شغال را از یکدیگر تشخیص دهیم؟

حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برار گله گاومیش‌های عصبانی

ویدئو چندش‌آور از ساخت کوکاکولا در پاکستان

گوناگون/ غواص تنهایی که به آب نامه می‌نوشت و در آب شهید شد

روش تهیه مربای توت فرنگی

بهترین روش تشخیص کبد چرب

پونه کوهی، 30 برابر قوی تر از لیمو و سیر

راهکارهایی برای مراقبت از سلامت روان

تأثیر عمل لازک بر تنبلی چشم

روابط صمیمی بلند مدت چه فوایدی دارد و چگونه ایجاد می شود؟

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

دنیا را چقدر جدی گرفتیم !

واکنش میلاد تقوی به عدم حضور سه بازیکن در اردوی تیم ملی والیبال

مهدی میرجلیلی: ما بدون حواله خودرو هم قهرمان میشیم

نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند

چلسی دیگر تحمل پوچتینو را ندارد؛ تحقیرمان کردی!‏

در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!

حریف ایران در نیمه نهایی مشخص شد

آرائوخو دلگیر است؛ به خاطر یک اشتباه نفروشیدم!‏

ازبکستان امید سه کشور را ناامید نکرد!

نصرتی با تراکتور ادامه می‌دهد

ازبکستان 2 - 1 ویتنام؛ چهارمین سهمیه جام جهانی

سانسور ابراز عشق شوهر به همسرش در تلویزیون!

دوست آن است که گیرد دست دوست!

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

دست خودم نیست برف میبینم دیوانه میشم!

"حمید لولایی" به دنبال گنج

دوست داری فنی باشی اما هیچی سردرنمیاری

آهنگ جدید/ تک آهنگ «جاذبه» از ماکان بند منتشر شد

گردنه «تته» کردستان پس از 5 ماه بازگشایی شد

دادستان کل کشور: طرح نور با همین جدیت و قاطعیت استمرار خواهد داشت

تصاویری از تخریب و ریزش چند خانه بر اثر آبگرفتگی در کاشان

مزارع گل‌های نموفیلای آبی در ژاپن

قصه‌ی نگفته را خوب میدانی امام رضا (ع) با نوای احد سبزی

فضائل امیرالمؤمنین صلوات الله علیه چطور بدست ما رسیده است؟

مرغ سرخ شده با قارچ و هویج

با این یخ ها از مهمانان پذیرایی کنید

ایده ای برای تزئین ژله با طالبی

مدت زمان عمل لازک چشم

خوردن میوه‌ به در بارداری و خواص آن

مراحل فر کردن موهای ظریف در خانه مانند یک حرفه ای

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه

ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول

نقش‌ اول جنجال ال‌کلاسیکو؛ توپ از خط رد نشد!‏

حزباوی جلوی چشم ابراهیمی جشن می‌گیرد

الهلال از سبیل متنفر است؛ تا اطلاع ثانوی