نان سیر و پنیر یک پیش غذای عالی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر /ابتدا سر سیر رو جدا می کنیم به آن
روغن زیتون یا
روغن دلخواه، فلفل سیاه و نمک می زنیم و در کاغذ آلومینیوم می پیچیم و به مدت بیست دقیقه در فر قرار می دیم به صد گرم کره کره سه قاشوق جعفری خورد شده، کمی روغن، پابریکا، فلفل سیاه و سیر پخته شده رو اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم
نون باگت رو از وسط نصف می کنیم و مواد تهیه شده رو روی نون می مالیم، پنیر پیتزا می زنیم و ده دقیقه در فر با دمای 180درجه سانتی گراد قرار می دیم
از صفحه Toranjineh.banoo
-
شنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹:۰۲
-
۶۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/776318/