«شیرینی پسته ای»، طعمی که فراموش نشدنی است
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
آرد- 3 لیوان
کره- 150 گرم
تخم مرغ- 2 عدد
بکینگ پودر - یک ونیم قاشق چای خوری
وانیل - نصف قاشق چای خوری
شکر- یک لیوان
پودر فندق - 2 قاشق غذاخوری
مواد رویه:
شکلات شیری - 100 گرم
پسته خرد شده – به میزان لازم
چطور بپزم:
در کاسه ای آرد را می ریزیم. سپس بکینگ پودر، وانیل، شکر و پودر فندق را می ریزیم وهم می زنیم. در وسط مواد حفره ای ایجاد می کنیم ،کره نرم شده و تخم مرغ ها را می ریزیم و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود . به اندازه یک گردواز خمیر بر می داریم ، در سینی فرکه کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و در فربا دمای 180 درجه که از قبل گرم کرده ایم، قرار می دهیم؛ شکلات ها را به شیوه بن ماری ذوب می کنیم، وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد، شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم.
-
سه شنبه ۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳:۱۵
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/777826/