طرز تهیه کیک سیب موز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کیک سیب موز یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب موز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک سیب موز آرد 180 گرم بیکینگ پودر 1٫5 قاشق چایخوری جوش شیرین ½ قاشق چایخوری پودر دارچین ½ قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد شکر سفید 120 گرم شکر قهوه ای 30 گرم کره 120 گرم موز 200 گرم سیب 2 عدد کشمش 85 گرم طرز تهیه کیک سیب موز مرحله اول برای تهیه کیک سیب موز خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس آرد را به همراه جوش شیرین و پودر دارچین درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم. مرحله دوم حالا مواد خشک را درون یک کاسه مناسب ریخته و وسط آنرا گود می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه جداگانه هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شوند، سپس درون کاسه حاوی مواد خشک می ریزیم. مرحله سوم در این مرحله کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس شکر را اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در حین مخلوط کردن با لیسک کره ذوب شده را کم کم به کاسه می افزاییم. مرحله چهارم حالا سیب ها را شسته و پس از جدا کردن پوست شان به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه موز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده، سپس به همراه سیب خرد شده و کشمش به کاسه می افزاییم. مرحله پنجم حالا مایه کیک را با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه کیک را درون آن می ریزیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم. مرحله ششم حالا اجازه می دهیم کیک به مدت 40 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک پخته است. مرحله هفتم حالا روی کیک داغ را مقداری عسل رقیق شده رومال کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به دلخواه با چای سرو می کنیم. نوش جان.
کیک سیب موز یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب موز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک سیب موز
|
آرد | 180 گرم |
بیکینگ پودر | 1٫5 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر سفید | 120 گرم |
شکر قهوه ای | 30 گرم |
کره | 120 گرم |
موز | 200 گرم |
سیب | 2 عدد |
کشمش | 85 گرم |
طرز تهیه
کیک سیب موز
مرحله اول
برای تهیه
کیک سیب موز خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس آرد را به همراه جوش شیرین و پودر دارچین درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد خشک را درون یک کاسه مناسب ریخته و وسط آنرا گود می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه جداگانه هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شوند، سپس درون کاسه حاوی مواد خشک می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس شکر را اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در حین مخلوط کردن با لیسک کره ذوب شده را کم کم به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا
سیب ها را شسته و پس از جدا کردن
پوست شان به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه موز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده، سپس به همراه
سیب خرد شده و کشمش به کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا مایه
کیک را با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه
کیک را درون آن می ریزیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم
کیک به مدت 40 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال
دندان یا سیخ چوبی در مرکز
کیک فرو برده و خارج می کنیم در
صورتی که مایه
کیک به آن نچسبیده بود
کیک پخته است.
مرحله هفتم
حالا روی
کیک داغ را مقداری عسل رقیق شده رومال کرده و اجازه می دهیم
کیک کاملا خنک شود. زمانی که
کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به دلخواه با چای سرو می کنیم. نوش جان.
-
پنجشنبه ۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹:۲۶
-
۶۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/778217/