آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورشت به؛ اگر دنبال تنوع هستید! خانه داري

طرز تهیه خورشت به؛ اگر دنبال تنوع هستید!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / فصل پاییز با میوه‌ها و خوراکی‌های خاص خود آمده و یکی از میوه‌هایی که کاربردهای متعددی دارد، میوه به است. درباره خواص میوه به صحبت زیاده شده اما یکی از غذاهایی که با این میوه جذابیت خاص خود را برای طرفدارانش دارد، خورشت به است. خورشت به اما به سبک‌های مختلفی طبخ می‌شود. برخی در آن لپه می‌ریزند و شبیه خورشت قیمه می‌شود. برخی این خورشت را شیرین دوست دارند و برخی دیگر طعم طبیعی آن را می‌پسندند. 
مواد لازم :
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم یا گوشت سینه مرغ خرد شده 400 گرم به بزرگ 2 تا 3 عدد پیاز نگینی خرد شده 1 عدد آلو بخارا 10 تا 15 عدد شکر ( در صورت تمایل) 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره 30 گرم آبلیمو تازه 1 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم زعفران به اندازه نیاز

آریا بانو


طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرف خود تفت دهید
2. در قدم دوم تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید
3. همزمان با تفت دادن گوشت، زردچوبه و مقداری فلفل و دارچین (به اندازه دلخواه) اضافه کنید
4. در قدم بعدی، پوست به را کنده و آن‌را به اندازه‌ها و شکل‌های دلخواه خرد کنید. توجه داشته باشید که به خیلی ریز نشود و تکه‌های متوسطی باشد.
5. پس از آن به را در روغن یا بهتر است در کره در ظرفی جداگانه تفت دهید. 
6. در ادامه و در همان ظرف، کمی زعفران یا در صورت تمایل شکر اضافه کنید و آلوها را هم به ظرف بریزید و کمی به آرامی تفت دهید. 
7. این مواد را به ظرف اصلی که گوشت تفت‌داده شده در آن است اضافه کنید
8. در ادامه پس از آنکه مواد کمی پخت، رب گوجه‌فرنگی و مقداری آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت شما در شعله‌ای متوسط بپزد. 
فوت و فن‌ها:
1. زمان اضافه کردن آلوها هم می‌تواند هنگام اضافه کردن به باشد و هم در 15 دقیقه آخر
2. مقدار شکر در خورشت بستگی به ذائقه شما دارد
3. سعی کنید به را در کره تفت دهید
4. اگر قصد دارید این خورشت با لپه میل کنید، پس از تفت‌ دادن گوشت، به اندازه یک استکان سرخالی لپه اضافه کنید و تفت دهید.
5. این خورشت نباید خیلی له شود و بهتر است و فرایند پخت گوشت را به صورت مجزا انجام دهید. 
6. ملس بودن یا شیرین بودن خورشت یا با آبلیمو و یا شکر کنترل کنید. در اضافه کردن شکر زیاده‌روی نکنید چرا که این میوه کمی شیرین است
7. نکته مهم در طبخ خورش‌های ایرانی آن است که با حرارت ملایم و در مدت زمان مناسب بپزد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/790031/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش ستاره ایرانی در لیگ فوتسال اسپانیا

جام‌جهانی/ عبور از رونالدو تنها در 17 دقیقه

جام‌جهانی/ مسن‌ترین گلزن تاریخ در مراحل حذفی

پوشش لحظه به لحظه | پرتغال 4 - 0 سوئیس

مثلث برمودایی دیگر در استرالیا کشف شد!

ربات جراح با برداشتن تومور سرطانی از گلوی مردی 61 ساله جان او را نجات داد

فناوری عجیب توپ‌های شارژی جام‌جهانی قطر!

زیبایی‌هایی که ما در آسمان شب نمی‌بینیم!

جام‌جهانی/ ایران بهترین تیم آسیایی

جام‌جهانی/ اعلام ترکیب جنجالی پرتغال مقابل سوییس

جام‌جهانی/ سجده شکر مراکشی‌ها پس از شکست اسپانیا

واکنش وزیر به حکم دیوان عدالت اداری/ سرپرست فدراسیون سوارکاری منصوب شد

جام‌جهانی/ هواداران پرتغال و سوئیس در راه ورزشگاه لوسیل

جام‌جهانی/ فاجعه بزرگ با نفرین آلمان

جام‌جهانی/ تاریخ‌سازی در قطر

ابرقهرمان شب تاریخی جام‌جهانی

جام‌جهانی/ اشرف حکیمی در امن‌ترین آغوش جهان

سرمربی شگفتی‌ساز جام‌جهانی در یک ورزشگاه اسپانیا و پرسپولیس را برد!

دومین درس جام‌جهانی برای ایران/ بالا انداختن مربی بعد از افتخارآفرینی واقعی

حال اسطوره بهتر است

جام‌جهانی/ رستگاری در سه ماه؛ شاهکار ولید رکراکی

پرسپولیس رکورددار تاریخ دربی می‌شود

واکنش رکراکی به تاریخ‌سازی در جام‌جهانی

جام‌جهانی/ گل اول پرتغال به سوئیس با گزارش عربی

جام‌جهانی/ کار تیمی زیبای پرتغالی‌ها

جام‌جهانی/ فرصت گلزنی برای سوئیس که توپ از روی خط دروازه برگشت

حضور ستاره سابق بارسلونا در تمرین آلومینیوم اراک

جام‌جهانی/ پاس فوق‌العاده برونو فرناندز و فرصت‌سوزی عجیب گنزالو راموس

رد پای باشگاه استقلال در قرارداد VAR

جام‌جهانی/ ازدحام عکاسان برای عکس گرفتن از رونالدوی نیمکت‌نشین

جام‌جهانی/ آرزوی بزرگ زیدان نقش بر آب می‌شود؟

جام‌جهانی/ نگرانی در اردوی فرانسه در مورد فوق‌ستاره

جام‌جهانی/ روزهای سیاه رونالدو؛ رکورد منفی کریس پس از 14 سال

جلال خسروی درگذشت

قند پارسی/ حکایتی از  قابوسنامه

داستان صوتی/ چرا فوتبال مهم است؟؛ داستان زندگی اسطوره فوتبال "پله" _قسمت دوم

آداب و فضیلت روزه نیمه شعبان بر اساس روایات معتبر

بسترسازی برای حضور تیم های ملی و بین المللی ورزشی در کیش

عبدالملکی: پیشرفت های فرهنگی کیش در دولت سیزدهم محسوس است

با صدای مانی رهنما از «برف» بشنوید

با بنیامین بهادری "دوباره چشمات" را گوش دهید

صومعه‌ای کهن میان کوه‌های آتشفشانی

کوههای رنگی اژدها در گرمسار سمنان

4گوشه دنیا/ آدمخوار ژاپنی در 73 سالگی درگذشت!

دسته‌های عزاداری فاطمیه در بین‌الحرمین

ادعاهای جوانی که شاهد یک پرونده را کشت

مادر شهید‌ عجمیان: در دادگاه دیدم پسرم را چطور زدند

پاسخی برای جمله اشتباه «عیسی به دین خود، موسی به دین خود»

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس خامه‌ای ؛ یک فست فود سالم و آسان 30 دقیقه‌ای

طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز و انار؛ ویژه شب یلدا