آریا بانو

آخرين مطالب

رونمایی از کتاب خاطرات شهید «صبوری قمی»/ ضرورت اسوه‌سازی به جای اسطوره‌سازی در معرفی شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

آریا بانو - کتاب «جان بی‌آرامِ صبح» خاطراتی درباره زیست جهادی شهید «علی صبوری قمی» روز دوشنبه 26 دی ماه با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رونمایی شد.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری با تأکید بر لزوم آخرت‌نگری به عنوان یکی از ضرورت‌های دین اسلام گفت: همیشه تعابیر مختلفی از این موضوع می‌بینیم و می‌شنویم اما باید بدانیم که خداوند ما را زنده می‌کند و مطابق آیات نورانی قرآن به جزای اعمال خیر و شر خودمان می‌رساند.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: یکی از معانی آخرت‌نگری این است که از تنگنا به وسعت برسید. از اول به آخر و از سطح به عمق برسید. سطحی‌نگری، تنگ‌نظری، اول دیدن و آخر ندیدن را خداوند برای کسانی قرار داده است که نگاهی به آخرت ندارند و مانند فرعون نابود می‌شوند. یکی از فلسفه‌های آخرت‌نگری این است که ما کار را برای خدا و آخرت انجام دهیم زیرا اگر با خدا شروع کنیم و تا خدا پیش برویم، نتیجه چیزی جز توفیق نیست.
وی با اشاره به آیات قرآن کریم خاطرنشان کرد: حیات فقط یک صحنه و یک مرحله است، نکته مهم در این باره این است که ما کار را انجام دهیم اما برای آخرت. شاعر بزرگ کشورمان در این‌باره می‌گوید «سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز، مرده آن است که نامش به نکویی نبرند.»
حجت‌الاسلام والمسلمین شکری ادامه داد: یکی از تمایلات هر انسانی این است که به چشم بیاید و علاقه دارد مطرح باشد، دلش می‌خواهد مردم از او تعریف و تمجید کنند و دوست دارد همه جا و همیشه به یادش باشند. این‌ها از فطرت انسان است اما راه رسیدن به آنها در مکتب ما متفاوت است. بعضی با ریا به دنبال ستایش هستند در حالی که خداوند فرموده است به خاطر کاری که نکردی و با بزرگ کردن کاری کوچک به دنبال ستایش نباش. کار خیر بکن و در دجله انداز.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شرایطی که می‌تواند هر انسانی را بلندآوازه کند، گفت: بلندآوازه کردن هر نامی بستگی به اول کار دارد، اگر از ابتدا تا انتهای کاری که انجام می‌دهی خداوند را دیدی و برای او عمل کردی، او هم به وسعی که تعیین شده اجر شما را می‌دهد و مطرحتان می‌کند. هر وسعی منوط به انجام اعمال صالح ماست که اگر انجام دادیم آن را به دست می‌آوریم و با یاد خداوند تلاش می‌کنیم برای رسیدن به وسعت بیشتر.
وی خاطرنشان کرد: تلاش‌ در راستای کارهایی که برای خداوند انجام می‌گیرد یعنی دست و زبان و قلبتان در اختیار خداوند است و شهیدی که در راه خدا جهاد می‌کند، قطعاً چشم از داشتن اعضای بدن خود می‌شوید به مانند شهید گرانقدری که انگشتان او بعد از شهادتش جدا از بدن افتاده و مشخص است او همه وجودش را در اختیار خداوند قرار داده است.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه جهاد در راه خدا موجب جاودان شدن نام جهادگر می‌شود، گفت: این تلاش‌های شما در انتشار کتاب‌های شهدا در راه ذکر است که باید دقت داشت در این بیان شهید الگو باشد نه اسطوره زیرا مبنای اسطوره واقعیت نیست درصورتی‌که همه اعمال شهدا واقعی است، لذا باید از شهدا اسوه بسازیم نه اسطوره.
آئین رونمایی از کتاب «جان بی‌آرام صبح»؛ خاطراتی درباره زیست جهادی شهید علی صبوری قمی از اعضای جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر، نوشته «ناصر ملائی» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفعلی شکری، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی، سید محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، سیدحسن قدسی‌پور، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا کلانترمهرجردی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، علی‌اکبر مرآتی، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و جمعی از اهالی علم و فرهنگ برگزار شد.
در معرفی «جان بی‌آرامِ صبح» که در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده، آمده است: کتاب «جان بی‌آرام صبح» مجموعه‌ای از روایت‌های همکاران، دوستان و نزدیکان شهید علی صبوری قمی درباره زندگی، شخصیت، فعالیت‌ها و خدمات علمی و فرهنگی اوست که به همت ناصر ملایی جمع‌آوری و به رشته تحریر درآمده است.
شهید علی صبوری قمی از اعضای جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر بود که علاوه بر خدمات فرهنگی و نقش‌آفرینی در ماجرای لانه جاسوسی، در هنگام شهادت مسئولیت مهندسی رزمی لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) را بر عهده داشت. کتابخانه فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به نام این شهید گرانقدر مزین شده است.
در این مراسم همچنین کتاب صوتی «بالای آسمان‌ها»، روایت‌هایی از زندگی جهادگر شهید «امیر مهرداد» رونمایی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/810447/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟